Zichtbaar worden is spannend, je laat jezelf zien en mensen kunnen hier iets van vinden. Misschien heb je het gevoel dat anderen niet op jou zitten te wachten of je weet niet waar je over moet schrijven of praten.

Toch is zichtbaarheid belangrijk, jij hebt iets te melden! Je hebt een prachtig product of dienst, maar zolang mensen niet weten dat jij er bent, kunnen ze ook geen klant worden.

 

In 7 dagen meer zichtbaarheid en succes!

Kennis is belangrijk, maar niet genoeg. Je kunt heel veel weten, maar als je niet in actie komt, gebeurt er niks.

In deze challenge ga je vooral zelf aan de slag. We gaan oefenen en experimenteren in een besloten Facebook groep, vooral met live video’s, maar ook met bloggen, foto’s maken, podcasten en andere vormen van zichtbaar worden. Het hoeft niet perfect, het gaat om uitproberen en gewoon doen!

Zichtbaarheid gaat vooral over DURVEN en DOEN. 

Aan de slag met zichtbaarheid!  

Elke dag ontvang je een praktische opdracht voor meer zichtbaarheid. We starten met jouw website is jouw visitekaartje. Is het helder wat je doet, worden bezoekers getriggerd om verder te lezen? Dan gaan we bekijken welke vorm van zichtbaarheid bij jou past. Om vervolgens te gaan oefenen en experimenteren met verschillende vormen van zichtbaar worden op social media. Ontspannen en spelend op zoek naar jouw authentieke manier van jezelf laten zien. Je ontvangt de hele week talloze tips over waar je inspiratie vandaan haalt, welke tools je kunt gebruiken, welke berichten goed werken en ga zo maar door.