Op 6 mei is het Anti Dieet Dag, een dag om stil te staan bij de slachtoffers van diëten en van eetstoornissen. Maar ook een dag om eens naar je eigen omgang met eten en je lichaam te kijken. Steeds meer mensen beseffen dat diëten niet werken, ze hebben er al velen geprobeerd, maar zonder blijvend resultaat. Toch vallen mensen nog steeds in de valkuil van diëten, omdat ze gewoon niet weten wat ze anders moeten doen.

Tijd voor een andere aanpak. We gaan een workshop aanbieden over hoe je zonder dieet toch goed voor jezelf kunt zorgen en af kunt vallen. Geen wonderoplossingen, maar echt op zoek naar de oorzaak van je eetgedrag. Zodat je aan de slag kunt met een blijvende verandering.

Lekker in je lijf evenement uitgesteldS_Flyer_Lekker_in_je_lijficoonrose

In de video hieronder leggen we uit waarom we hebben besloten om het lekker in je lijf evenement uit te stellen. Dit evenement was altijd gekoppeld aan de Anti Dieet Dag en die willen ze niet zo maar voorbij laten gaan. Wij vinden het belangrijk om op deze dag aandacht te besteden aan de zinloosheid van diëten, maar vooral mensen laten zien hoe het op een andere manier kan.

Workshop Geen dieet, maar wat dan?

Geef je snel op voor deze workshop. Er is ZEER beperkt plaats.

Zorg dat deze Anti Dieet Dag de start is  van jouw leven zonder diëten.

 

Praktische informatie

Workshop ‘Geen dieet, maar wat dan?’

Ontdek hoe je goed voor jezelf kunt zorgen, nooit meer op dieet hoeft en toch af kunt vallen.

Dinsdagavond 6 mei van 19.30 – 22.00 in Bilthoven.

Kosten € 69,00

Aanmelden