Dit jaar is voor mij een inspiratiejaar. Ik doe cursussen, dingen die ik leuk vind en heb tijd over en zin om nieuwe inspirerende mensen te ontmoeten.

Ik ben op zoek naar enthousiaste ondernemers met mooie ideeën. Heb jij een geweldig plan waar je hulp bij nodig hebt, waar je niet verder mee komt of waar je eens over wilt brainstormen, stuur een mail.10 jaar Nooitmeeropdieet

Ik heb door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd, vier  grote evenementen georganiseerd en honderden mensen  individueel en in groepen begeleid. Tijd om mijn kennis te delen  en misschien wel samen iets moois op te zetten.

Waar ben ik naar op zoek?

Enthousiaste ondernemers met inspirerende en vernieuwende ideeën. Onderwerpen en thema’s waar ik onder andere door word geraakt zijn: acceptatie, leven in het nu, non-dualiteit, het nieuwe werken, slimmer werken, lifehacking, online werken/coachen, nieuwe apps, social media en organiseren.

Waar ben ik niet naar op zoek?

Geen plannen over voeding of snel afvallen, voedingssupplementen, superfood of andere hulpmiddelen. Geen multi level marketing, waar je dingen koopt die je weer door moet verkopen.

Gaan wij samenwerken?

Stuur een mail met je idee naar angele@angelebakker.nl en wie weet, ga ik samen met jou aan de slag!