28 jaar was mijn antwoord op deze vraag. Maar toen ik deze vraag net op een theezakje van Pickwick zag, realiseerde ik me dat ik me de laatste jaren steeds zekerder en lekkerder in mijn vel voel. Dat was zeker niet zo toen ik 28 was. Dus misschien zit ik nu wel in een periode die ik vast wil houden.

Ik kan meer genieten, voel me sterker en meer zelfverzekerd, ik ga mijn eigen gang en geniet van de dingen om me heen. Ik ben fit en gezond, voetbal en tennis gaat nog prima. Ik ben dankbaar voor alles wat er in mijn leven is.

Ik besef me dat dit heel belangrijk is om dit te realiseren en bij stil te staan. Want de laatste jaren ben ik ook geconfronteerd met verlies en verdriet. Het leven gaat zo ontzettend snel, ik zou willen dat ik het leven een paar jaar stil zou kunnen zetten…

 

Welke leeftijd zou jij voor altijd willen hebben?