Wie heeft die vraag vroeger niet gekregen? Emilie Wapnick vertelt dat naar het antwoord eigenlijk helemaal niet geluisterd wordt, het gaat om de schattige antwoorden die kinderen geven. Hoe moeilijk is het als kind om te kiezen, maar ook als volwassenen is het lastig.

Wat als je niet 1 ding leuk vindt, maar heel veel? Wat als je niet één doel hebt, waar je je de rest van je leven aan gaat wijden?

 

Wat een herkenbare TED talk! Ik dacht mijn hele leven te gaan wijden aan Nooitmeeropdieet.nl, maar toen kwam er het moment dat ik iets anders wilde. En nu ben ik in een fase dat ik ontzettend veel leuk en interessant vind.

Maar het voelt steeds of ik moet kiezen. Waarom eigenlijk?

Wat ik allemaal doe:

 

Ik heb besloten om NIET te kiezen, maar om het voor mijn omgeving (en voor mezelf) helder te houden heb ik een paraplu gevonden. VIBE – vind staat voor Verbinding, Inspiratie, Beleving en Energie. Alles wat ik doe heeft hier mee te maken. Ik vraag me af of ik er blij van wordt, geïnspireerd door raak en energie van krijg. Als dat zo is, ga ik er mee aan de slag.