Twee weken geleden ben ik, na een tip van Rosita Belkadi naar Carla geweest voor een reading. Ontzettend bijzonder om een, soms confronterende, spiegel te krijgen over hoe het op dit moment met mij gaat.

 

Ik schiet alle kanten op

De laatste tijd word ik meer onrustig, ik heb weer volop energie en ideeën, maar schiet ook alle kanten op. Ik vind dat ik focus moet krijgen, maar weet niet waar de focus op te leggen. Dus tijd om hier wat meer inzicht in te krijgen.

 

Nieuwsgierig, drive en passie vinden

De reading begon met dat ik heel open sta, veelzijdig ben en mijn vleugels spreid. Dat ik veel dingen geprobeerd heb en dat ik nu verder wil kijken, wil veranderen. Ik ben nooit heel lang met iets bezig, ben nieuwsgierig en wil alles weten. Ik ben heel creatief en dat is ook belangrijk in mijn werk.Bellenblaas welke keuze te maken als je het niet meer weet

Ik heb een drive nodig, wil passie voelen.

Heel treffend, ik vind heel veel leuk. Carla benoemde het als een bellenblaas, al die bellen vind ik interessant, maar ik weet niet welke te kiezen.

 

Met welk idee ga ik verder?

Dat is precies zoals ik het voel. Ik loop over van de ideeën, heb een ellenlange todo lijst. En steeds weet ik niet waar ik mijn focus op zal richten. Ik kan super enthousiast zijn over een idee en dan ben ik er mee aan de slag, dan ga ik twijfelen of dan komt er nog een leuker of beter idee voorbij. Zo blijf ik met van alles bezig, zonder echt focus. Wat regelmatig zorgt voor frustratie en ontevredenheid.

 

Een businesscoach?

Misschien wordt het wel tijd voor een coach, iemand die met me mee kan kijken naar al mijn ideeën en samen met mij een weg uit kan stippelen.

Maar hoe vind ik de juiste coach? Als jij een tip heb, dan hoor ik het graag.