Gisteren tijdens het Lekker dagje ondernemen vroeg ik de mening van de andere ondernemers over hoe ik het lekker dagje ondernemen groter zou kunnen maken. Ik merk dat het voor mij dubbel voelt, ik geloof dat er heel veel vrouwelijke ondernemers zijn die veel alleen werken, die behoefte hebben aan samen, hulp en inspiratie. Maar hoe bereik ik deze ondernemers?

Tijd, diepte en verbinding

Aan de andere kant merk ik dat ik het fijn vind dat er op deze dagen niet zoveel ondernemers zijn, we hebben meer tijd voor elkaar, kunnen meer de diepte in en er ontstaan mooie verbindingen. Als de groep groot is, dan is er geen tijd meer voor een uitgebreid rondje waarin ieder vertelt waar zij mee bezig is en behoefte aan heeft.

Wat wil ik met het Lekker dagje ondernemen?

 

Wil ik groter of is het goed zo? Wat heb ik te doen en wat niet? Petra bood aan om er een tarotlegging aan te wijden.

Mooi hoe de kaarten laten zien wat de bedoeling is. Ik schiet namelijk altijd weer in de hoe en in de vorm. Wat moet ik doen en hoe moet ik het dan doen. Maar wat als ik mezelf afvraag:

‘Wat is de bedoeling met het Lekker dagje ondernemen?’

Wat gebeurt er dan?

Laten ontstaan

Dan kan ik het beter loslaten, ik ben namelijk al langer bezig om dingen te laten ontstaan, zonder dat ik zelf hard aan het werk ben. Gewoon voelen waar de energie op zit en daar mee aan de gang gaan. Dat er energie zit op het Lekker dagje ondernemen voel ik wel, dus mag ik mijn aandacht hier op richten. Zonder te bedenken wat het gaat worden. Ik ben super blij hoe het nu gaat, ik geniet van wat er ontstaan, ben verrast hoe verbindingen worden gelegd en ben dankbaar voor de mensen die komen en hoe fijn ze deze dagen ervaren.

Dat is wat er nu is…en wat er komen gaat… we zullen het zien.

Nieuwe naam

Duidelijk is wel dat ik de naam van het Lekker dagje ondernemen wil veranderen. Het is te licht, het gaat veel verder dan alleen maar lekker. Het gaat over bewust ondernemen, nieuwe werken, je vibe volgen, dichtbij jezelf blijven…

Als jij een nieuwe naam weet, dan hoor ik het graag.

 

Kom gratis kennis maken!