In de Heart business talks werd het me pijnlijk duidelijk hoe ik steeds weer in mijn hoofd schiet. Ik heb het zo nodig om in contact te zijn met mijn gevoel en toch sta ik er te weinig bij stil en neem er bijna geen tijd voor. Bijvoorbeeld voor mediteren, ik weet en ik voel dat dit me kan helpen. En ik doe het ook elke ochtend, maar dat voelt soms meer als extra snooze tijd. Als ik er echt voor ga zitten, dan voel ik dat ik in de ontspanning kom. Dan voel ik vertrouwen en komen er regelmatig mooie ideeën of antwoorden.

Geen tijd om stil te staan bij mezelf

En toch schiet ik zo vaak in de praktische modus, juist nu ik het zo druk heb met het opzetten van de Vibe club en het organiseren van het Vibe festival. Ik neem dan geen tijd om even stil te staan bij mezelf.   Het vraagt discipline om te mediteren, om tijd voor jezelf te nemen. Toch is het de moeite waard, want het levert heel veel op. Inmiddels is wel bewezen dat meditatie werkt, dat het enorm veel voordelen heeft om dit regelmatig te doen. Ik ga weer vaker en langer mediteren. Doe je mee?

Meditatie Kickstart

Enige jaren geleden hebben Rosita Belkadi en ik een meditatie kickstart opgericht. Tijd om deze weer eens te gaan volgen.

Meld je GRATIS aan

Wil je je ervaringen delen? Meld je dan aan bij de Vibe inspiratie Community.