Tijdens het Lekker dagje ondernemen vertelt iedere ondernemer waar zij aan wilt werken, deze taken komen op de flap-over. Zo ook gisteren, bijzonder hoe dit werkt voor mij. Ondanks dat ik verschillende ondernemers heb geholpen met hun website, kwam ik ook aan mijn eigen taken toe. 

 

Thuis werken is minder effectief

Vanmiddag ben ik thuis aan het werk, wat een verschil. Ik doe van alles, maar kom niet toe aan de taken die ik had bedacht.

Gek toch, dat als ik de taken opschrijf en aan het eind van de dag met anderen check hoe het is gegaan, ik veel effectiever werk.

Pomodoro voor meer focus

Ik kan thuis toch ook een lijstje maken en de taken afvinken, maar dat doe ik eigenlijk nooit. Ik heb een tijdje gewerkt met de pomodoro techniek, 20 minuten aan een taak en dan 5 minuten pauze. Dat werkte wel beter dan gewoon maar beginnen. Misschien tijd om dit weer eens in te voeren.

Samen/co-werken geeft me zoveel meer

Of gewoon vaker een Lekker dagje ondernemen organiseren, gewoon omdat het zo lekker werkt voor mij. Maar niet alleen werk ik effectief, ik kan vragen stellen, anderen helpen, brainstormen en ideeen testen en het is vooral ook heel gezellig.

Ook zin om een keer naar het Lekker dagje ondernemen te komen?

Elke dinsdag en soms op vrijdag bij Seats2meet Amersfoort CS.