Wat wil ik met Vibe?

Wat wil ik met Vibe?

Wat betekent Vibe eigenlijk? Vibe staat voor Verbinding Inspiratie Beleving en Energie. Wat ik wil is bewuste vrouwelijke ondernemers samen brengen. Vrouwen die hun passie volgen, die weten wat ze willen, maar soms behoefte hebben om te sparren, elkaar te helpen en te...
Samen ondernemen werkt beter!

Samen ondernemen werkt beter!

In mijn ondernemerschap heb ik veel alleen gedaan. Ik wilde alles zelf weten en uitzoeken. Dit heeft me veel kennis opgeleverd, maar vooral ook veel tijd gekost. Uren zoeken naar een oplossing en dan er toch niet helemaal uitkomen. Maar ook geen geld willen uitgeven...
Inspirerende marketing boeken om te lezen

Inspirerende marketing boeken om te lezen

Martijn Aslander en Erwin Witteveen Easycratie (gratis download) Nooit af (gratis download)   Steven Covey De zeven eigenschappen van effectief leiderschap   Timothy Ferriss Een werkweek van 4 uur   David de Kock Succes door eigen creatie   Robert...
Verbinden en plezier zowel in werk als prive

Verbinden en plezier zowel in werk als prive

Maandagavond was ik bij Marja Godvliet (bekijk hier ons vibe-interview) voor de workshop Netwerk Activeren – WE Workshop. De vraag was waar ik het meeste blij van wordt op zakelijk en persoonlijk gebied. Bij mij kwam op verbinding en plezier. Verbinding met...