Ik heb David Schat geholpen bij het organiseren van zijn workshop:

Workshop: Je ware zelf en je ware missie

Wie zijn we nu echt? Waar gaat het nu eigenlijk allemaal om? Hoe leven we eigenlijk van nature? En vervolgens, wat is jouw speficieke rol en bijdrage daarin?

We doen daarbij onder andere een kleine-Vision Quest in onszelf, om onze droom visie te vinden die echt bij ons past en die ons vleugels geeft.

Het doel is dus echt terug te gaan naar de bron van wie we zijn en te gaan doen wat klopt en waar we dan ook heel erg blij en gemotiveerd van raken!

De workshop is bedoeld voor mensen die genoeg hebben van de oude vorm en op zoek zijn naar hoe ze hun leven en werk anders en authentieker kunnen vormgeven op een manier die echt bij ze past.

 

Precies waar ik mee bezig ben en naar op zoek ben. En de workshop was super mooi. David is een bijzondere leraar die met rust en overgave de groep begeleidt. In de eerste visualisatie kwam er een krachtdier voorbij. Bij mij was dit de Jaquar.

Wat betekent een jaquar?Jaquar het vernieuwende, betekenis, wie wil jij zijn?

Natuurlijk ben ik de betekenis van een jaguar op gaan zoeken, deze staat voor de eigen ware macht opeisen, strijdlust, wijsheid, concentratie, kracht, moed, snelheid.

De jaguar is het vernieuwende. Het staat voor leven en dood en werkt plotseling transformerend. De Jaguar leert ons het oude zelf te begraven om over te springen op wie we willen worden

Deze laatste zin raakt me, ik ben inderdaad bezig met vernieuwing. Een gebied waar ik zelf nog in het zoeken ben, ik voel dat dit is waar ik wil zijn. Maar het is ook lastig, omdat het zo makkelijk is om terug te vallen in oude patronen.

Tijd om over te springen naar wie ik wil zijn!

 

Ben jij wie jij wil zijn?

Leuk als je reageert.

In een volgende blog vertel ik over de tweede visualisatie, die gaat over een bubbelbad :-).