Wat wil ik met Vibe?

Wat wil ik met Vibe?

Wat betekent Vibe eigenlijk? Vibe staat voor Verbinding Inspiratie Beleving en Energie. Wat ik wil is bewuste vrouwelijke ondernemers samen brengen. Vrouwen die hun passie volgen, die weten wat ze willen, maar soms behoefte hebben om te sparren, elkaar te helpen en te...
Samen ondernemen werkt beter!

Samen ondernemen werkt beter!

In mijn ondernemerschap heb ik veel alleen gedaan. Ik wilde alles zelf weten en uitzoeken. Dit heeft me veel kennis opgeleverd, maar vooral ook veel tijd gekost. Uren zoeken naar een oplossing en dan er toch niet helemaal uitkomen. Maar ook geen geld willen uitgeven...
Ontdek je passie door je frustratie

Ontdek je passie door je frustratie

Wat vind jij leuk om te doen, waar word je blij van, wat is jouw passie? Vragen die veel mensen lastig vinden om te beantwoorden. Want je vindt zoveel leuk of je weet eigenlijk niet waar je echt blij van wordt. Een manier om te ontdekken wat jouw passie is, is om...
Hoe ontdek je wat je leuk vindt?

Hoe ontdek je wat je leuk vindt?

Wil jij doen wat je echt leuk vindt? Maar weet je eigenlijk helemaal niet wat dat is? Iedereen heeft het maar over je passie volgen, nu echt doen wat je wilt. Maar wat als je heel veel leuk vindt en niet weet wat je passie is? Dan is het tijd om op onderzoek uit te...