Vind je Vibe – podcast serie

Angele en Marlies gaan in gesprek over het vinden en volgen van je Vibe. Hoe ontdek je wat je leuk vindt, hoe neem je de stappen om jouw Vibe te volgen. Wat hebben wij gedaan, waar lopen we tegen aan en hoe volgen wij onze Vibe.

Volg en luister via

Spotify_Vibe podcast Angele Bakker
itunes vibe podcast Angele bakker

Blog artikelen over Vind je VIBE 

Mijn eenzame worsteling als vrouwelijke ondernemer

Mijn eenzame worsteling als vrouwelijke ondernemer

In 2004 begon ik met mijn eerste bedrijf Nooitmeeropdieet, naast een baan in het onderwijs. Langzaam ging ik steeds meer voor mijn eigen bedrijf, om uiteindelijk mijn baan op te zeggen. Toch het was jarenlang een worsteling om mijn hoofd boven water te houden. Het...

Lees meer
Wat wil ik met Vibe?

Wat wil ik met Vibe?

Wat betekent Vibe eigenlijk? Vibe staat voor Verbinding Inspiratie Beleving en Energie. Wat ik wil is bewuste vrouwelijke ondernemers samen brengen. Vrouwen die hun passie volgen, die weten wat ze willen, maar soms behoefte hebben om te sparren, elkaar te helpen en te...

Lees meer
Ontdek je passie door je frustratie

Ontdek je passie door je frustratie

Wat vind jij leuk om te doen, waar word je blij van, wat is jouw passie? Vragen die veel mensen lastig vinden om te beantwoorden. Want je vindt zoveel leuk of je weet eigenlijk niet waar je echt blij van wordt. Een manier om te ontdekken wat jouw passie is, is om...

Lees meer
Hoe ontdek je wat je leuk vindt?

Hoe ontdek je wat je leuk vindt?

Wil jij doen wat je echt leuk vindt? Maar weet je eigenlijk helemaal niet wat dat is? Iedereen heeft het maar over je passie volgen, nu echt doen wat je wilt. Maar wat als je heel veel leuk vindt en niet weet wat je passie is? Dan is het tijd om op onderzoek uit te...

Lees meer
Ik heb het overal in gezocht… 

Ik heb het overal in gezocht… 

Toen ik puber was, dacht ik dat als ik af zou vallen, ik gelukkig zou worden. Ik voelde me onaantrekkelijk en dacht door af te vallen dat dit gevoel weg zou gaan. Dat bleek niet zo te zijn. Als puber probeerde ik me zekerder te...

Lees meer
Hoe ontdek ik mijn verlangen?

Hoe ontdek ik mijn verlangen?

Wat is jouw verlangen? Een simpele vraag, maar voor mij lastig om een antwoord te geven. Als ik aan verlangen denk, dan voelt het al iets grootst, iets waar ik blij van word. Een soort droom, een richtingaanwijzer. Plezier of verlangen Het afgelopen jaar ben ik veel...

Lees meer
Een bubbelbad en mijn ware essentie

Een bubbelbad en mijn ware essentie

Een bijzondere combinatie, want wat heeft een bubbelbad te maken met mijn ware essentie? Ik zal het uitleggen, in de workshop van David Schat deed hij een mooie visualisatie over het vinden van je ware essentie. In de visualisatie liep ik een huis binnen en daar mocht...

Lees meer