Werken aan jezelf en/of je bedrijf

Op een andere plek, met meer focus en ontspanning

Geef jezelf tijd cadeau

Vibe-retraite: Even terug naar jezelf!

Heb je behoefte aan een pas op de plaats, even stil staan en voelen of je nog de juiste dingen doet?

Even terug naar jezelf, waar niets hoeft en alles mag. Je zoekt een plek waar je ongestoord kunt voelen waar je nu behoefte aan hebt. Welke richting kan ik het best op met mijn werk of in mijn relatie? Is het nu echt tijd voor de verandering of merk ik dat wat ik doe, goed genoeg is en zijn er alleen wat aanpassingen nodig? 

 

Vibe-workation – Maak tijd voor die ene taak!

Workation is een combinatie van vakantie en werk. Op een andere plek nu echt aan de slag met dat project of opdracht. Je website aanpassen, een boek schrijven, starten met vloggen, of iets anders waar je steeds niet aan toe komt?

Alleen of samen met andere ondernemers, zodat je elkaar kun motiveren en helpen om nu echt die stap(pen) te maken.

 

waarom tijd voor jezelf?

Omdat je steeds geen tijd hebt om…

In je dagelijkse leven lukt het je niet om even stil te gaan. Je wordt opgeslokt door werk, gezin, sporten, vrienden, hobby's enzovoort. Je hebt behoefte aan even niks, lekker alleen zijn met jezelf, doen waar je zin in hebt.

Of je wilt nu eindelijk aan de slag met de taak waarvan je zo graag wil dat die af komt. Dat boek moet er nu wel eens komen of die website moet echt aangepast worden. Taken die belangrijk zijn, maar waar je steeds geen tijd voor hebt.

 

Even weg in een huisje in Drenthe of met de Camper!

Lekker in een huisje in Drenthe, waar je kunt fietsen, wandelen, zwemmen en nog veel meer. Of met de camper op pad en kiezen waar je heen wilt. Wij helpen je met een programma en als je wilt met coaching. Maar natuurlijk mag je ook alles zelf zelf regelen. 

Alleen of met anderen, het kan allemaal. 

Ermerzand; Tijd voor rust, privacy en prachtige natuur! Het huisje is recentelijk gerenoveerd, alle meubels zijn nieuw. Twee badkamers, 3 slaapkamers (maximaal 6 personen) en ruime tuin.

Kosten Ermerzand:

Inclusief 2x coaching € 75,00 p.p.p.d. extra persoon € 35,00.

Zonder coaching: € 40,00 p.p.p.d. extra persoon € 15,00. 

Minimaal 3 dagen

Camper: Zin in meer avontuur, ga dan met de camper op pad. Luxe buscamper met oa. lengtebedden, fietsendrager en zonnepaneel (maximaal 2 personen). 

Kosten Camper:

Inclusief 2x coaching € 125,00 p.p.p.d. (extra persoon € 35,00).

Zonder coaching: € 95,00 p.p.p.d. (extra persoon € 15,00). 

Minimaal 7 dagen

Wat levert tijd voor jezelf op?

Even niks

Als ondernemer heb je vele ballen in de lucht te houden. Je agenda zit vaak vol en er is weinig tijd voor bezinning. Even weg kan precies zijn wat je zoekt: Namelijk even helemaal niks of niemand. Alleen jij, de natuur, stilte en een inspirerend dagprogramma. Onderzoeken waar je staat, wat je nodig hebt, wat je meer of juist minder wilt gaan doen. Of de perfecte plek om een grote taak juist op te pakken.

Huisje / camper voor jezelf

Een plek helemaal voor jou! Zelfvoorzienend, alleen, een paar dagen weg van de drukte. Natuur en stilte om je heen. Even helemaal alleen zijn, kan je helpen je eigen natuurlijke ritme weer terug te vinden.

Natuur en stilte

De natuur en de stilte om je heen werken ook heel goed in het vertragen. Een prikkelarme omgeving helpt je om aandacht te geven aan de prikkels in jou. Om naar binnen te gaan. Bewegen en buiten zijn helpen ook om te zakken in jezelf.

Inzichtkaarten

Met hulp van diverse inspiratiebronnen zoals inzichtskaarten, tarot kaarten, mooie boeken en gedichten kun je weer grip krijgen op je vibe. Waar ligt je passie? Wat doe je graag? Wat zou de volgende stap kunnen zijn voor jou?

De antwoorden in jezelf

Het mooie van de tijd nemen, alleen zijn, stilte tijd, is dat antwoorden, die eigenlijk al in jou zitten hun weg vinden naar de oppervlakte. Zodat vertragen uiteindelijk tot versnellen zal leiden!

Coaching (optioneel)

En stel nu dat je tegen een vraag aanloopt, waar je niet verder mee komt. Of dat je ergens niet uitkomt? Of misschien ontdek je juist opeens wat je tegen houdt. Dan kan het heel fijn zijn om dat tegen iemand aan te houden, die je verder kan helpen. Een (online) coach die via skype meekijkt en je wat tips kan geven.

Hulp / coaching, kies je coach

Angèle Bakker

Angèle Bakker

Online zichtbaarheidscoach

Ik ben de online zichtbaarheidsexpert die jou in ACTIE zet. Simpel, doelgericht, effectief en met een enorme bak positieve energie. Ik leer jou hoe je het makkelijk en snel zelf kan doen.

Ik kijk graag met je naar jouw business, maar ook naar jou als mens/ondernemer en wat jou werkelijk drijft.

Jouw Vibe.

 

Fiene van Loock

Fiene van Loock

Coach / trainer

Ondernemerschap, ruimte, aandacht en present zijn, zijn kernwoorden die mij treffend omschrijven. 

Ik leerde in mijn leven op verschillende momenten dat niets is wat het lijkt. Er is altijd een ander perspectief aanwezig. Mensen zijn divers, kleurrijk en anders. En dat vind ik prachtig.
Ik zet graag dialoog, presentiebenadering, mijn luisterend hart en oor, mijn jarenlange ervaring in sociaal ondernemerschap in.

Ik denk graag met je mee!

Wat zeggen anderen?

Bewegen, lezen, gezond eten, zitten, zien en zien wat er op je pad komt laat je voelen welke thema’s op dat moment belangrijk zijn in je leven. Met wat inzichtskaarten en gesteund door de rustige omgeving, binnen en buiten het huisje heb ik  inzichten gekregen waar ik in de hectiek van het dagelijkse makkelijk aan voorbij ga. Een aanrader!

Ariënne

Fysiotherapeut

Klaar om het aan te gaan?

Pak die tijd voor jezelf!

We zoeken mensen die een vibe retraite / workation een keer willen uitproberen. Om te ervaren hoe het is en ons feedback te geven hoe we het kunnen verbeteren. Heb je interesse, vul onderstaand formulier in. 

In onderstaande agenda kun je de beschikbaarheid zien van de Camper en Erm.

Erm te huur – beschikbaarheid

De gekleurde blokken betekent verhuurd. Is de google agenda niet te zien, stuur een mailtje voor beschikbaarheid.

Camper te huur – beschikbaarheid

De gekleurde blokken betekent verhuurd. Is de google agenda niet te zien, stuur een mailtje voor beschikbaarheid.

Informatie / aanmelden Vibe retraite / workation

4 + 5 =