Alle podcasts zijn te beluisteren via: Hearthis, Itunes en Spotify

Vibe in crisistijd

Interviews met inspirerende ondernemers/mensen over je vibe volgen in crisistijd. Hoe doe je dat? Ga je in de actie of juit in stilstand? Maak je je zorgen of zie je kansen?

Kijk via YouTube of luister via Hearthis, Spotify  of Itunes

In deze Vibe video serie interview ik mensen over deze onderwerpen. Ik ben benieuwd waar mensen hun inspiratie vandaan halen, hoe ze hun passie volgen en op hun pad blijven.

Alle interviews in de serie Vibe zijn ook terug te luisteren als audio/podcast, via Hearthis.at (ook als app op je telefoon), Spotify of via Itunes.

Subscribe on Android

In de podcast serie Vibe in Actie praat ik over  zaken waar ik tegen aanloop, me druk over maak of blij van word. Ik ga ook in gesprek met anderen over alles wat me bezighoudt (met name over ondernemerschap, (persoonlijke) effectiviteit en slimmer werken). 

Alle podcast in de serie Vibe in Actie zijn ook terug te luisteren als audio/podcast, via Hearthis.at (ook als app op je telefoon), Spotify of via Itunes.

Subscribe on Android

In de podcast serie Vibe in Liefde praat ik met andere ondernemers over ondernemen vanuit je hart. Hoe maak je keuzes, hoe volg je je hart en je intuitie.

Alle podcast in de serie Vibe in Liefde ctie zijn ook terug te luisteren als audio/podcast, via Hearthis.at (ook als app op je telefoon), Spotify of via Itunes.

Subscribe on Android

Spiritime is elke week live op Facebook. Ik ga in gesprek met Rosita Belkadi over onderwerpen die ons bezighoudt. Over persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit, liefde, ondernemen, marketing, jezelf laten zien en nog veel meer.  

Alle podcast in de serie Vibe in Liefde ctie zijn ook terug te luisteren als audio/podcast, via Hearthis.at (ook als app op je telefoon), Spotify of via Itunes.

Subscribe on Android

Cursus Jouw podcast in 1 week online

Theorie, tips, trucs, (video)uitleg en opdrachten om simpel en effectief jouw podcast show te starten.

Na de cursus kun je oa. een:

  • Podcast opnemen
  • Audiobestand bewerken
  • Intro maken voor je podcast
  • Podcast online zetten
  • Podcast promoten bij je doelgroep

Alles wat je moet weten om te starten met podcasten!