Wout had ik al eerder gesproken op het Permanent Beta Festival, op de Permanent dag gaf hij een workshop/lezing. Ik was vooral foto’s aan het maken van alles wat er gebeurde, maar bij Wout bleef ik hangen. Een jongen die zichzelf is en zichzelf durft te laten zien, waardoor anderen ook open en eerlijk durven te zijn.

Wout begon zijn workshop met zijn camera en interviewde mensen in de zaal. Bijzonder hoe jij open en eerlijk vragen stelt.

Op zijn Facebookpagina De kwetsbare held laat hij een gedeelte van zijn workshop zien. Ik was onder de indruk van zijn echtheid, de durf om de vragen gewoon te stellen en door te vragen.

Hiernaast het stukje waarin hij mij interviewde.

Wout maakte gelijk tijd voor een VIBE interview. Het werd een prachtig gesprek over je passie volgen en doen wat klopt.

Klik hier voor alleen de audio / podcast.

Meer over Wout:

Wout was topsporter, hij is meervoudig Nederlands kampioen polsstokhoogspringen. Door een blessure stopte hij en is hij het platform Kwetsbare Held gestart om antwoord te vinden op een aantal van zijn diepste levensvragen. Hij experimenteert, deelt zijn inzichten en ontmoetingen. Dat doet hij op een open en oprechte manier.

Zie zijn website De kwetsbare held of via Facebook De kwetsbare held

Op de pagina VIBE vind je alle andere interviews. De video’s zijn ook te zien via het Youtube kanaal en de audio bestanden vind je terug op Hearthis.at.

De vibe interviews en de podcast vibe in actie zijn ook te beluisteren via Itunes