Petra stond al een tijdje op mijn lijstje om te interviewen. Ik maakte haar voor het eerst mee bij een workshop op een Permanent Beta Dag. Ze heeft een hele prettige manier van werken en is intuïtief enorm sterk. Tijd om eens met haar te praten over passie en inspiratie.

Klik hier voor het video-interview en hier voor alleen de audio-opname.

Vibe met Petra Jungblut geldopstellingen, inspiratie, passie

 

 

 

 

 

 

 

 

Een dag eerder volgde ik de Magische Geldopstellingen bij Petra, een mooie ervaring. Klik hier voor mijn blog over deze middag.

TIP:

Op zondag 13 november 2016 geeft Petra de Magische Geldopstellingen in Bilthoven, helemaal GRATIS. Geef je snel op, wat vol = vol.

Meer over Petra Jungblut

Jungblut Creatie

 

Petra wil samen met anderen een creatief en stromend leven waarin de dingen als vanzelf gaan. Waarbij ik zowel mijn creativiteit, intelligentie, intuïtie als empathie kan inzetten. Vanuit het werkelijke contact met onszelf, ons lichaam, onze intuïtie als het echte contact met elkaar, creëren. Met als doel de creatieve kracht bij zowel individu als organisaties aanwakkeren zodat een ieder creatieve flow ervaart.

Op de pagina VIBE vind je alle andere interviews. De video's zijn ook te zien via het Youtube kanaal en de audio bestanden vind je terug op Hearthis.at.