Dit is het eerste interview met iemand die ik nog nooit live hebt ontmoet. Ik volg Patty al een tijdje online en in het interview met Nathalie Bouts heeft ze even meegepraat. Ik heb haar toen gelijk uitgenodigd voor een VIBE interview en ben super blij dat ze ja heeft gezegd.

Patty Golsteijn is Miss Cut The Crap. Ze leert zelfstandig professionals hoe te kappen met alle crap in je business en je leven. Patty gaat voor bewuste keuzes maken en oprecht leven.

In het interview vertelt ze over de weg die ze heeft afgelegd en hoe ze ontdekte dat ze niet langer met heel veel projecten tegelijk wilde bezig zijn en hoe ze middels een stilte retraite heeft ontdekt dat ze anders wilde leven. Ze is dichterbij zichzelf gekomen en om haar passie te volgen maakt ze steeds bewuste keuzes.

Het helpt om steeds even stil te staan en te voelen of je dat wat je doet nog leuk vindt. Stop met de dingen die je niet meer leuk vindt en richt je op alles waar je energie van krijgt en blij van wordt.

Deze focus is voor mij ook belangrijk. Ik ga binnenkort een lijstje maken met alles wat ik doe en bepalen waar ik mij nou echt blij van wordt.

Dank je wel Patty voor het inspirerende interview.

Klik hier voor het interview of hier voor de audio-opname.

Vibe met Patty Golsteijn kl

 

 

 

 

 

 

Meer over Patty Golsteijn: www.pattygolsteijn.nl