Het 50e vibe-interview is een hele bijzondere, met oud radio DJ Patrick Kicken. Patrick maakt al vanaf 2009 podcasts over non-dualiteit, ik heb ze bijna allemaal geluisterd en hij heeft al vele bekende en minder bekende mensen geïnterviewd, onder andere Eckhart Tolle, Jan Geurtz, Vera Helleman, Tijn Touber, Mooji Wil je meer kijken, klik hier voor een overzicht van de interviews.
In de podcast had Patrick het regelmatig over zijn strijd met zijn gewicht, reden voor mij om heb een mail te sturen met mijn boek. Vervolgens nodigde Patrick mij uit voor een interview, het werd een mooi gesprek. Drie jaar later gaan we weer in gesprek, ik ben inmiddels gestopt met Nooitmeeeropdieet en begonnen met Vibe-interviews. Tijd om Patrick te vragen wat zijn passie is, hoe hij keuzes maakt en weet wat hij te doen heeft. Patrick is een trendsetter, die open is en kritiek niet schuwt. Hij is eerlijk en open over zijn eigen proces. Mooi om te horen hoe hij anders durft te zijn.

Kijk hieronder naar ons video-interview, of luister de podcast.

Meer over Patrick

Klik hier voor de website van Patrick. Volg Patrick via Facebook of Linkedin.

Op de pagina VIBE vind je alle andere interviews. De video’s zijn ook te zien via het Youtube kanaal en de audio bestanden vind je terug op Hearthis.at. De vibe interviews en de podcast vibe in actie zijn ook te beluisteren via Itunes