Deel 2 van het interview met Mundo (klik hier voor deel 1). Mundo vertelt over de periode dat hij zijn vader, die alzheimer had, verzorgde. Hij vertelt wat hij heeft geleerd van deze periode. Hij vertelt over zijn relatie met geld, hoe hij deze getransformeerd heeft. We praten door over leven in het moment en volgen waar je heen gaat.

De antwoorden die wij nodig hebben komen als wij de vragen durven te stellen.

Na het verzorgen van zijn vader besloot Mundo weer met geld te gaan leven, hij transformeerde zijn relatie tot geld. Hij zag geld weer als een middel om talenten te ontwikkelen en zijn passie te leven.

Mundo ziet dat hij zichzelf moet helen om de wereld te helen. Hij wil mensen laten inzien dat het werk in jezelf te doen is. Hij schrijft een handreiking over wat hem gesterkt heeft en wil hierbij anderen inspireren om ook het onderzoek in zichzelf aan te gaan.

Wil je Mundo steunen?  Dat kan via zijn Crowdfunding campagne. Op zijn website Gehoorzaam vertelt in woord en beeld over zijn weg.

Hieronder deel 2 van het interview.  Klik hier voor de audio/podcast van het interview.

Op de pagina VIBE vind je alle andere interviews. De video’s zijn ook te zien via het Youtube kanaal en de audio bestanden vind je terug op Hearthis.at.

De vibe interviews en de podcast vibe in actie zijn ook te beluisteren via Itunes