Soms kom je iemand tegen waarmee je vanaf het begin een klik voelt, een bijzonder contact waarvan je weet dat het een vervolg gaat krijgen. Het eerste logische vervolg was een vibe-interview.

Experiment tien maanden zonder geld

In 2016 leefde en reisde Mundo tien maanden zonder geld. Hij wilde experimenteren wat zijn verhouding tot geld was en dit heeft zijn leven veranderd. Daar wil ik meer over weten, want geld is iets wat veel met mensen doet, ook met mij. Geld verdienen, jezelf het waard vinden om geld te vragen, geld uitgeven. Super gaaf om hier met Mundo over door te praten.

Mundo wil nu een handreiking schrijven die hij zelf zo heeft gemist.  Geen waarheid, maar zijn ontdekkingstocht naar de ruimte voorbij ‘ja maar’ en moeten en verdienen. Op zijn website Gehoorzaam vertelt in woord en beeld over zijn weg.

Je kunt Mundo steunen in het schrijven van dit boek, via zijn Crowdfunding campagne.

Het werd een prachtig gesprek, we raakten niet uitgepraat, dus is het gesprek in twee delen geknipt. Hieronder deel 1. Klik hier voor de audio/podcast van het interview.

 

De video van 12 minuten over geld waar Mundo het over heeft is: https://vimeo.com/36843721

Op de pagina VIBE vind je alle andere interviews. De video’s zijn ook te zien via het Youtube kanaal en de audio bestanden vind je terug op Hearthis.at.

De vibe interviews en de podcast vibe in actie zijn ook te beluisteren via Itunes