michele sparreboom spreker, inspiratie, vibeMaandag 28 november 2016 was ik op het ZZP festival van Patty Golsteijn. Ik stond te wachten bij een workshop, die al begonnen bleek te zijn. Vervolgens liep ik binnen bij de lezing van Michèle, ik was meteen geraakt. Haar manier van vertellen en haar enthousiasme werkte aanstekelijk. Haar verhaal was indrukwekkend, dus na afloop vroeg ik haar of ik haar mocht interviewen voor mijn VIBE serie.

Michèle is storyteller, blogger, talkshow-host, presenter en life-adventurer. Ook tijdens het VIBE interview raakte Michele mij met haar verhaal. Een vrouw die voor zichzelf heeft gekozen en echt voor zichzelf is gaan staan. Zij doet waar haar hart van in de FIK gaat.

Klik hier voor het video-interview met Michèle of klik hier voor alleen de audio.

Het is het langste VIBE interview tot nu toe geworden en één van de meest inspirerende! 

Vibe met Michele Sparreboom, inspiratie, passie, hart, fik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie over Michèle Sparreboom

www.michelepresenteert.nl

Bekijk hier haar TEDX speech