Martijn ken ik uit het Permanent Beta netwerk, vooral op het afgelopen festival maakte hij indruk met mijn ochtendroutine. Hij deed oefeningen en ging zwemmen in het koude meertje. Ik had bedacht dat ik wel een keer mee wilde, maar dat is me niet gelukt. Hoog tijd om hem eens te vragen wat en waarom hij dit doet.

Een gesprek over direct opstaan en een ochtendroutine volgen, doelen stellen, voelen waar je heen wilt. Keuzes maken en je intuïtie laten spreken en volgen.

Klik hieronder voor het video-interview met Martijn of klik hier voor alleen de audio/podcast.

 

Op de pagina VIBE vind je alle andere interviews. De video’s zijn ook te zien via het Youtube kanaal en de audio bestanden vind je terug op Hearthis.at.

De vibe interviews en de podcast vibe in actie zijn ook te beluisteren via Itunes