Marlies en ik hebben elkaar voor het eerst ontmoet tijdens een spelletje Weerwolven op het Permanent Beta Festival. Toen ik hoorde dat Marlies ging starten met een Begin je Week Bewust leek het me hoog tijd voor een Vibe-interview. Wat een mooi initiatief, veel te vaak laten we ons leiden door alles wat er gebeurt en zijn we de focus kwijt. Iets wat ik zelf heel erg herken, dus ging ik in gesprek met Marlies.

Excuses voor een paar haperingen in het gesprek.

Klik hier voor het video-interview, klik hier voor de audio-opname

Vibe met Marlies Martens, interview passie, inspiratie

 

Marlies en ik hebben elkaar voor het eerst ontmoet tijdens een spelletje Weerwolven op het Permanent Beta Festival. Toen ik hoorde dat Marlies ging starten met een Begin je Week Bewust leek het me hoog tijd voor een Vibe-interview. Wat een mooi initiatief, veel te vaak laten we ons leiden door alles wat er gebeurt en zijn we de focus kwijt. Iets wat ik zelf heel erg herken, dus ging ik in gesprek met Marlies.

Excuses voor een paar haperingen in het gesprek.

Klik hier voor het video-interview, klik hier voor de audio-opname

Vibe met Marlies Martens, interview passie, inspiratie

 

 

 

 

 

 

 

Meer over Marlies

Begin je week bewust

Begin je week bewust op Facebook

 

Op de pagina VIBE vind je alle andere interviews. De video's zijn ook te zien via het Youtube kanaal en de audio bestanden vind je terug op Hearthis.at op via Itunes.