Op een Permanent Beta Dag woonde ik de lezing bij van Margriet de Schutter over omgaan met tegenslagen. Wat een indrukwekkend verhaal en prachtig hoe open en kwetsbaar zij zichzelf liet zien. Dus een uitnodiging voor een VIBE interview was logisch.

Haar grootste doel:

Tevreden te zijn en me ieder dag laten verwonderen.

Klik hier of op de afbeelding hieronder voor de video of hier voor de audio-opname.

Vibe met Margriet de Schutter 1

 

 

 

 

 

 

 

Margriet is ex-topsporter, ze trainde van 1998 tot 2010 voor het nationale team shorttrack. Na het niet behalen van haar droom, de olympische spelen in Vancouver stopte ze met topsport en pakte haar studie Internationale Communicatie weer op. Ze ontdekte dat er weinig begeleiding was voor topsporters die stopten en besloot hier een documentaire over te maken. De documentaire Diepgaan voor Vancouver werd op het grootste Internationale Filmfestival op het gebied van sport in Milaan onderscheiden. Ze heeft een boek geschreven Stoppen & Doorgaan en een website ontwikkeld waar alle informatie te vinden is over de periode na topsport; extopsporter.nl.

Op de pagina VIBE vind je alle andere interviews. De video’s zijn ook te zien via het Youtube kanaal en de audio bestanden vind je terug op Hearthis.at.