Woensdag 23 december had ik een interview met Linda de Roos. Linda is al jaren een vriendin van mij en wat ik onder andere zo inspirerend vind aan haar zijn haar verhalen over haar werk op als IC verpleegkundige. Angele Bakker en Linda de Roos, Vibe Inspiratie Video serie

Linda is net als ik geboeid door non-dualiteit. Non-dualiteit betekent geen twee. We zijn allemaal energie in beweging en het leven leeft ons. Deze zienswijze is soms wat te ver van mijn bed, maar heeft me ook veel rust gegeven. Het haalt me uit de race van steeds maar zoeken naar meer en beter. Het leven gebeurt gewoon, het loopt altijd anders dan je wilt. Het is dus veel fijner om:

te stoppen met streven en te beginnen met leven.

Luister hier ons gesprek terug. De video-opname was helaas zonder geluid, maar gelukkig hadden we het ook via mijn mobiel opgenomen, dus deze keer het interview alleen in audio.

We zijn heel benieuwd naar jouw reactie op dit gesprek, dus laat hieronder (of op facebook) een berichtje achter.

Meer over Linda kun je vinden op haar website.