Judith ken ik al jaren van naam, in de begintijd van Twitter was er een vast groepje die veel twitterde. Zo zijn Judith en ik elkaar blijven volgen, maar we hadden elkaar nog nooit ontmoet.

Naar aanleiding van mijn Gratis Laat Jezelf Zien week stuurde Judith mij een berichtje, haar boek heet namelijk Laat Jezelf Zien. We belden met elkaar en al snel was het me duidelijk dat ik Judith graag wilde interview voor mijn VIBE-videoserie.

Wie is Judith Webber?

Judith is schrijfster, geeft lezing en (team)coaching. Haar grootste levensles was om te mogen zijn wie ze is. Wat mij zo aanspreekt in Judith is haar openheid om zichzelf te laten zien en kwetsbaar te durven zijn.

Dit laat ze ook in het interview zien. Kijk hier naar het video-interview of luister hier naar alleen de audio.

Vibe interview door Angele Bakker met Judith Webber

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer over Judith, kijk op haar website Purehuman

 

Kijk hier naar het interview met Judith Webber, of luister hier naar de audio.

Op de pagina VIBE vind je alle andere interviews. De video's zijn ook te zien via het Youtube kanaal en de audio bestanden vind je terug op Hearthis.at.