Floris is een bijzondere persoonlijkheid waar je niet omheen kan. Als omroeper op het Permanent Beta Festival laat hij met veel humor weten wat het programma is en al het andere dat gemeld moet worden.

Wat Floris voor mij zo inspirerend maakt is zijn enorme creativiteit en doe-kracht. Een workshop volgen bij Floris is altijd verrassend en vernieuwend.

Op het Permanent Beta Festival wilde ik graag van hem weten hoe hij zijn passie volgt. Klik hier voor het interview of luister alleen audio.

Vibe met Floris Koot pbf creatief

 

 

Floris over wat hij allemaal doet:

Ik ben trainer (over creativiteit, presenteren & persoonlijke ontwikkeling), activerende dagvoorzitter, onderwijsvernieuwer en sociaal uitvinder. Ik kijk graag naar de essentie van hoe we dingen doen en bedenk dan nieuwe mogelijkheden op basis van nieuwe uitgangspunten. Dat deed ik door kinderen levensvragen van volwassenen te laten beantwoorden. Door in onderwijs mee Knowmads, school voor Change Makers op te richten. Door Switchball mee uit te vinden, een sport die je traint voor wat je in onze samenleving nodig hebt. Door mee Open Up festival te starten, waar persoonlijke vorming centraal staat. En me verder te bemoeien, als meedenker of procesbegeleider met projecten o.a. rond alternatieve geldsystemen, gamification, event design, ambtelijke vernieuwing en zwermleiderschap.

 

Meer over Floris

Over Floris Koot

Twitter

Linkedin
Op de pagina VIBE vind je alle andere interviews. De video’s zijn ook te zien via het Youtube kanaal en de audio bestanden vind je terug op Hearthis.at.