Erwin WitteveenIk ken Erwin Witteveen van het Permanent Beta Festival. Waar ik hem heb leren kennen als inspirerende spreker en schrijver. Ik ben dus ook heel blij dat hij een interview wilde geven, al liep dit even anders, zoals altijd bij Permanent Beta.

Permanent Beta brengt mensen samen om kennis te delen over technologie, wetenschap en kunst. Wij geloven in delen omdat we het leuk en belangrijk vinden, niet om te krijgen. Wij geloven in het creëren door middel van creativiteit, niet door middel van geld of macht.

NooitAf

Bestel NooitAf via Bol

Het mooie van Permanent Beta vind ik dat je mag spelen, het is nooit af, je mag aanklooien en hoe het ook gaat, het is altijd goed. De dingen gaan dus ook vaak anders dan gepland. Zo ook het geplande interview met Erwin. We hadden afgesproken dat ik hem voor de boekpresentatie van zijn nieuwe boek Nooit Af zou interviewen.

Ik zou hem ophalen op het station, hij had alleen de trein gemist. Onderweg lopend naar Seats2Meet wilden we alvast wat opnemen, maar op mijn telefoon wilde Periscope niet starten. Aangekomen bij Seats2Meet moest hij nog even voor bespreken met Martijn Aslander. Geen goed tijdstip om een interview te houden dus.

Dus hier volgt een speciale introductie VIBE, wat stukjes uit de presentatie en een kort gesprekje met Erwin. We plannen snel een nieuwe datum, dus houd de website in de gaten. Het interview heeft inmiddels plaatsgevonden, kijk en luister het hier terug.

Volg Erwin Witteveen via twitter.
Op de pagina VIBE vind je alle andere interviews. De video’s zijn ook te zien via het Youtube kanaal en de audio bestanden vind je terug op Podcasts.com.