Erik kwam ik bij de tennisclub tegen, waar we in een bijzonder gesprek hadden over de training Innerlijk Kracht die we beide hadden gevolgd. Hij vertelde wat hij doet en hoe hij in het leven staat. Ik wist gelijk dat ik Erik graag wilde interviewen, een succesvolle ondernemer die zijn hart volgt.

Erik Smithuis (1969) is een toonaangevende spreker, auteur en ondernemer. Hij richtte in 2003 samen met een compagnon ICM Opleidingen & Trainingen op. Inmiddels behoort deze organisatie tot een van de vijf grootste opleidingsinstituten van Nederland. Bovendien werd ICM verkozen tot ‘Beste Opleider van Nederland 2013, 2014 & 2015’ en de ‘Top 3 Great Places to Work 2014, 2015 & 2016’.

In 2012 schreef hij de managementbestseller ‘Een Gouden Toekomst‘, waarin hij aan de hand van de fictieve John een zoektocht beschrijft naar de zeven sleutels voor Een Gouden Toekomst.

Op de pagina VIBE vind je alle andere interviews. De video’s zijn ook te zien via het Youtube kanaal en de audio bestanden vind je terug op Hearthis.at. De vibe interviews en de podcast vibe in actie zijn ook te beluisteren via Itunes