Petra Jungblut en ik hebben vaker een podcast opgenomen, nu hebben we besloten om vaker te gaan podcasten over het thema liefde en business. Want hoe mooi zou het zijn als er meer liefde in bedrijven zou komen. Het lijkt alsof dit in werk niet goed kan. 

Hieronder een aantal zaken die we hebben besproken… Leuk als je reageert.

Hoe blijf je in liefde gedurende de dag

 

Rustmomenten helpen om je bewust te blijven of je vanuit je hart leeft. Iedereen doet dit op haar eigen manier, ontdek bij jezelf wat jou helpt.

Waarom mag het niet over liefde gaan in bedrijven?

Het lijkt alsof liefde en zakelijk niet bij elkaar horen. Zakelijk gaat veel meer over praktisch, theoretisch, kennis. Dus veel meer vanuit je hoofd, dan vanuit je hart.

Terwijl het werk leuker wordt als je vanuit je hart werkt, je krijgt meer verbinding, meer plezier en komt meer in je kracht te staan. 

Hoe wil jij je voelen vandaag?

Het helpt om jezelf ‘s ochtends af te vragen hoe wil jij je voelen. Zorg dat dit gevoel afgestemd is op hoe jij je nu voelt.

Plan lummeltijd

Doe jij wel eens helemaal niks? Volgens ons is het steeds lastiger om niks te doen, juist in deze tijd met de smartphones zijn er weinig momenten van niks doen. Terwijl in die lummeltijd de mooiste ideen ontstaan.

Wil jij meer lummeltijd? Doe gratis mee met de challenge afkicken van je smartphone.

Wat kun jij doen om meer liefde in jouw bedrijf te ervaren?

Leuk als je reageert!