In de serie Vibe in Liefde praat ik met Martine Beernink over leven en ondernemen vanuit je hart. Martine geeft lachworkshops/lachyoga. We praten over waarom lachen leuk, gezond en leerzaam is. Er zitten heel veel voordelen aan lachen, zeker op het gebied van gezondheid. Dus lach wat vaker!

 

Focus, keuzes, spannende dingen doen

We hebben het over  dat je heel veel dingen leuk kan vinden en hoe je hier je focus in kan kiezen. Martine heeft hier verschillende strategieën voor, ze vertelt wat voor haar werkt. Martine vertelt verder hoe zij voelt wat ze te doen heeft, soms kan iets spannend zijn, maar als ze voelt dat iets klopt dan neemt ze de stap.

Hoe ga je om met keuzes? Als je kiest dan verlies je ook iets, dus het hoeft niet altijd moeiteloos te gaan. Soms doe je dingen niet omdat je dingen niet fout wil doen, of de angst voor succes kan je belemmeren.

Meer over Martine:

Martine helpt jou en je team aan ontspanning, energie en verbinding met lachworkshops: workshops waarin je gaat lachen zónder reden. Daarnaast is ze ook teamcoach, stukjesschrijver en nieuwsgierig aagje. O ja, en dan is er ook nog het festival voor multipotentialites dat ze aan het organiseren is :-).

Klik hier voor haar website of op Facebook of op Linkedin.

VIBE staat voor Verbinding, Inspiratie, Beleving en Energie.

In de Vibe interview series interview ik mensen over deze onderwerpen. Ik ben benieuwd waar zij hun inspiratie vandaan halen, hoe ze hun passie volgen en op hun pad blijven. Maar ook hoe ze in actie komen en zichtbaar worden.

Klik hier voor de Vibe interviews over passie en inspiratie

Klik hier voor de Vibe in Actie interviews over zichtbaarheid en actieVolg Angele Bakker Vibe op YouTube

Klik hier voor de Vibe in Liefde interviews

Volg Angele Bakker Vibe op Hearthis audio podcast

Aleen audio/podcast? Luister dan via Hearthis.at (ook als app )

 

De vibe interviews en de podcast vibe in actie zijn ook te beluisteren via Itunes