In de serie Vibe in Liefde praat ik met Arianne van Galen over leven en ondernemen vanuit Tovervloed. Hoe doe je dat? Hoe volg je jouw hart, hoe weet je dat je op het juiste pad zit.

Ik ken Arianne al jaren, vanuit een cursus intuïtie die we allebei deden. Toen ik haar blog las over ondernemen en het reptielenbrein wist ik dat ik haar wilde interviewen. Want dit was precies waar ik mee aan het worstelen ben. Ik wil op een andere manier ondernemen, niet van die snelle marketingtrucjes, maar vanuit wat bij mij past, maar hoe doe ik dat?

Het werd een super interessant interview, waarin Arianne vertelt hoe ze mensen helpt om hun zielmissie te vinden en te volgen.

Kijk hieronder ons interview of luister hier de podcast.

 

Arianne is vroedvrouw van de ziel, troubadour, begeleider, coach en auteur.

Klik hier voor haar website of volg haar op Facebook.

VIBE staat voor Verbinding, Inspiratie, Beleving en Energie.

In de Vibe interview series interview ik mensen over deze onderwerpen. Ik ben benieuwd waar zij hun inspiratie vandaan halen, hoe ze hun passie volgen en op hun pad blijven. Maar ook hoe ze in actie komen en zichtbaar worden.

Klik hier voor de Vibe interviews over passie en inspiratie

Klik hier voor de Vibe in Actie interviews over zichtbaarheid en actieVolg Angele Bakker Vibe op YouTube

Klik hier voor de Vibe in Liefde interviews

Volg Angele Bakker Vibe op Hearthis audio podcast

Aleen audio/podcast? Luister dan via Hearthis.at (ook als app )

 

De vibe interviews en de podcast vibe in actie zijn ook te beluisteren via Itunes