Inspirerende verhalen over omgaan met de corona crisis

Vibe in crisis podcast interview

Luisteren?

In mijn video/podcastserie Vibe in Crisistijd praat ik mensen/ondernemers over hoe zijn hun vibe blijven volgen in de coronacrisis.

Schieten ze in de actie, angst of juist in de stilte. Wat helpt ze om op het juiste pad te blijven. Wat moeten we leren van een crisis en wat gaan ze anders doen. En welke tips hebben ze om beter om te gaan met de crisis.

Hearthis.at (ook als app ) of via Itunes of via Spotify

 

Vibe in crisis – interviews

Inspirerende verhalen over omgaan met de corona crisis

Ik ben nog steeds op zoek naar verhalen over omgaan met de crisis. Wat heeft het je geleerd, wat ga je anders doen en wat wil je mensen meegeven. Vind je het leuk als ik je interview of weet je iemand die ik echt zou moeten interviewen, laat het me weten.

Bij wie zal ik langs gaan?

3 + 2 =