In de serie Vibe in Actie praat Angèle met Tianne van Woudenberg  van Seats2meet Amersfoort CS over succesvol zijn met online zichtbaarheid en ondernemen vanuit je hart. Hoe word je zichtbaar? Hoe zorg je voor interactie met je klanten? Wat moet je wel doen en wat niet? Welke tools kun je gebruiken.

Tianne is eigenaar van Seats2meet Amersfoort CS en is net gestart met haar blog Ophartstocht. Ze ontdekte dat werken vanuit haar hoofd haar geen echte voldoening gaf, ze miste iets. Dit werd het begin van haar zoektocht. Ze deelt haar reis via haar blog op Hartstocht.

Op vrijdagochtend organiseert Tianne samen met Petra Brussen Hearts Business Talks, van 9.00u – 11.00u bij Seats2meet Amersfoort CS.

Zoek je naar meer flow in je leven én in jouw werk of ondernemerschap? Tijdens een Hearts Business Talk maak je (opnieuw) verbinding met je HART. Want je hart is je kompas op jouw unieke reis in dit leven. En de bron om te groeien als leider of ondernemer. Daarna is er ruimte voor jouw vragen en thema’s in meditatie, visualisatie en improvisatie om tot inzicht te komen.

Meer informatie en aanmelden.

Liever luisteren? Klik hier voor de podcast/audio van dit gesprek.

Tools die Tianna gebruikt:

Trello voor het todo / taken lijstjes

Angele gaf een alternatief Kanbanflow (handig om tijd per taak bij te houden en met de pomodoro techniek te werken.

Meer tips en video's in de Vibe inspiratie community – voor ondernemende vrouwen.