Vibe festival

Ontmoet – Verbind – Leer!
Voor bewuste vrouwelijke ondernemers

Vibe Festival

Ontmoet – Verbind – Leer!

Voor bewuste vrouwelijke ondernemers

Zichtbaar worden op jouw manier met jouw VIBE!

Jij volgt jouw vibe en wilt dat laten zien. Op jouw manier. Maar wat is die manier precies? Wat past, wat past niet? Hoe ga je om met wat je tegenkomt en blijf je op jouw weg, hoe hobbelig ook? Kortom: hoe blijf je je eigen heldin?

Op dit festival leer je hoe je je vibe kunt blijven volgen (ook als het lastig is!) en ontmoet je andere vrouwen op hetzelfde pad. Ontdek de kracht van een netwerk: verbinding, inspiratie, beleving en energie!

Vrijdag 8 maart is het internationale vrouwendag Thema; heldinnen

Laat jezelf zien en klanten vinden jou!

Trakteer jezelf op een inspirerende middag waarop jij:

√ Gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers ontmoet

√ Leert van de beste professionals

√ Gaat ervaren, voelen en DOEN!

√ Super veel ideeën opdoet.

√ Het lef vindt om jezelf nu echt te laten zien.

√ En vooral ook heel veel plezier hebt.

Bestel!

Vibe festival 8 maart 2019
€ 47,00

Bij elke bestelling gaat € 10,00 naar het goede doel (nader te bepalen)

Kom samen!

Vibe festival 8 maart 2019
€ 69,95

Bij elke bestelling gaat € 10,00 naar het goede doel (nader te bepalen)

Vibe festival

voor bewuste vrouwelijke ondernemers die op een eigen authentieke manier zichtbaar willen worden

Programma

13.00u – 13.15u

13.15u – 14.00u

Ontvangst

Opening en Netwerkspel – door Angèle Bakker

14.00u – 15.30u

15.30u – 16.00u

16.00u – 17.30u

17.30u

Workshopkeuze ronde 1

Pauze

Workshopkeuze ronde 2

Afsluiting met borrel

 

Programma

13.00u – 13.15u  Ontvangst

13.15u – 14.00u  Opening en Netwerkspel – door Angèle Bakker

14.00u – 15.30u  Workshopronde 1

15.30u – 16.00u  Pauze 

16.00u – 17.30u  Workshopronde 2

17.30u                 Afsluiting met borrel

Op het Vibe festival ontmoet je gelijkgestemden, ontvang je inspiratie en ga je direct aan de slag!

Voor wie?

Het Vibe festival is voor vrouwelijke ondernemers die:

 • Tips, inspiratie en kennis willen om succesvol zichtbaar te worden
 • Vanuit hun hart, gevoel en intuïtie willen ondernemen
 • Willen ontdekken hoe zij hun bedrijf kunnen laten groeien op een manier die bij hen past
 • Op zoek zijn naar een inspirerend netwerk van bewuste vrouwelijke ondernemers om elkaar verder te helpen

Programma 

Opening en netwerkspel door Angèle Bakker 

Hoe leuk is het om op een festival de andere deelnemers te leren kennen, maar ook te kunnen helpen. Door middel van een snel en enerverend netwerkspel ontdek je hoe je simpel en effectief jouw vraag kan stellen, maar ook de juiste mensen ontmoeten die een antwoord hebben. Laat je verrassen!

  Workshops

  De workshops worden beide workshoprondes gegeven, tenzij anders aangegeven. Je hoeft je niet van te voren op te geven voor de workshop van jouw keuze.

  Ondernemen in tovervloed

  Arianne van Galen

  Wil jij ervaren hoe het is om te ondernemen in tovervloed? Vertrouwen op je intuïtie, creëren vanuit je bezieling, doen waar je intens blij van wordt en dit manifesteren in de wereld?

  In deze workshop zet je de eerste stap naar je eigen kleurrijke ondernemerschap, waardoor je woest aantrekkelijk wordt. Zodat de klanten die bij jou passen ‘gewoon’ tot jou komen en een ‘ja’ voelen. Uit onverwachte hoek. Zonder hard te werken of te geloven in concurrentie. Zodat jouw onderneming gaat samenvallen met waarvoor jij op aarde gekomen bent, met jouw zielsplan.

  Authentieke Zichtbaarheid 

  Marja Godvliet

  Je klanten kiezen jou niet alleen om wat je doet maar vooral om wie je bént.

  Zien klanten jou écht online?

  Acquisitie gaat niet over iemand van buiten naar binnen halen, maar over delen wat er bij jou leeft. Dat is een natuurlijk proces wat klanten oplevert die veel beter bij je passen! Je ontvangt tips en advies om authentiek zichtbaar te worden met video.

  Je Geld of Je Leven

  Suze Maclaine Pont

  Hoe komt het dat sommige mensen hun hele leven met geld worstelen, terwijl anderen heel eenvoudig financiële vrijheid creëren? Het ligt misschien voor de hand om te denken dat het te maken heeft met opleiding, achtergrond, vaardigheden, timing, intelligentie, je werk, gewoontes, geluk, investeringen, enzovoorts. In werkelijkheid ligt er maar één oorzaak aan ten grondslag: je onbewuste programmering rond geld, oftewel je ’Geldblauwdruk’.

  Heb jij moeite met het creëren van financiële vrijheid? Ik leg uit wat deze ‘Blauwdruk’ inhoudt én hoe je hem kunt veranderen.

  Hoe word je een Instagram Pro?

   

  Cat Colnot

  Heb je al een Instagram account maar doe je er eigenlijk (te) weinig mee? Weet je al wel een beetje hoe het werkt maar ontbreekt het je nog aan kennis, inspiratie en een plan? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

  In deze workshop wil ik je inspiratie en tips geven over hoe je meer uit Instagram haalt. Hoe zorg ik dat Instagram mijn brand ondersteunt? Wat heb ik nodig om succesvol op Instagram te zijn? Wat zet je wel en niet in je posts? Hoe gebruik je hashtags? Hoe maak je inspirerende story? Welke apps/programma’s gebruik om je Instagram account te ondersteunen? Welke strategie ga je hanteren? Welke content ga je maken? Ik geef antwoord op bovenstaande vragen, maar we gaan vooral ook aan de slag met het maken van een plan en met het creëren van content die bij jou past. Tip: Maak voorafgaand aan de workshop in ieder geval een Instagram account en een Canva account aan en zorg dat je daar toegang toe hebt.

  Alleen in ronde 1

  Move your body, move your mind!

  Martine Beernink

  Je leeft en onderneemt vanuit je hart, je intuïtie, je gevoel…en soms ben je het even helemaal kwijt. Als een kip zonder kop kakel je van alles tegen jezelf: ‘Moet ik niet…? ‘Je zou veel beter…’ ‘Sh*t, eigenlijk moet ik ook echt nog…’  Maar écht in beweging komen? Ho maar.
  In deze workshop leer je hoe je je lijf kunt inzetten als je hoofd een loopje met je neemt. Vertrekpunt is ‘beweging creëert emotie’. Dit is een basisprincipe van de lachyoga die ik al zo’n drie jaar geef: door te lachen (=bewegen) word je blij Als jij je vibe wilt volgen en jezelf wilt laten zien, dan is je lijf de redder in nood!

  Alleen in ronde 1

  ZZP opstellingen

  Sieta Kluin

  Met een opstelling kun je belangrijke informatie over jouw onderneming in beeld krijgen. Het geeft inzicht in de huidige situatie, waarmee je belangrijke keuzes kunt maken, waardoor jij en je onderneming weer of meer in flow komt.

  Tijdens deze workshop krijg je met een geleide meditatie en twee opstellingen helderheid over de dynamiek in jouw onderneming, tussen jou en je potentiële klant, en wat jouw relatie is met geld. Het onbewuste wordt zichtbaar, vanwaaruit je bewuste stappen kunt maken.

  Alleen in ronde 2

  Presenteer jezelf in je eigen woorden 

  Youetta Visser

  Als ondernemer sta je regelmatig voor een kleine of grotere groep mensen om te vertellen wie je bent, wat je doet en wat jou bijzonder maakt.
  Hoe kun je je hierop voorbereiden? Welke technieken werken? En hoe kun je zorgen dat de toehoorders denken: “Wat een authentieke en energieke vakvrouw”, zonder dat je deze buzz-woorden zelf gebruikt?

  In deze workshop leer je van een ervaren presentator en strateeg hoe je je lichamelijk en geestelijk voorbereid, hoe je contact maakt met je toehoorders en onderzoek je welke stijl bij jou hoort.
  Ook als je je op het moment van je presentatie even niet zo gepassioneerd voelt.

  Cut the crap: maak daadwerkelijk contact zonder jezelf te verliezen.

  Durf te vragen 

  Angele Bakker

  Als je de juiste vraag aan de juiste persoon stelt, wordt het onmogelijke mogelijk. Als je durft te vragen dan lukt je wens, droom, plan of project sneller. Het wordt leuker en effectiever om dingen voor elkaar te
  krijgen.

  Stel je vraag of help anderen met nieuwe inzichten, ideeën, contacten en nog veel meer. Maak
  gebruik van het netwerk van #vibe. Door jouw vraag te stellen hoef je het niet alleen te doen, leer je nieuwe dingen, ontmoet je nieuwe mensen en gun je de ander het plezier van helpen. Kom met een vraag of help mee om de vraag van iemand anders te beantwoorden.

  Alleen in ronde 2

  Vibe festival 8 maart 2019
  € 47,00

  Bij elke bestelling gaat € 10,00 naar het goede doel (nader te bepalen)

  Vraag of opmerking

  15 + 3 =