Kom jij ook niet toe aan die ene belangrijke taak?

Kom jij ook niet toe aan die ene belangrijke taak?

Zo na de vakantie heb ik weer 100 nieuwe plannen, maar tijd te kort. Ik wil nieuwe podcasts maken, video’s bewerken, mensen helpen met hun website en online zichtbaarheid en nog veel meer. In de waan van de dag ben ik vooral bezig met de actuele zaken die moeten...
Hoe zichtbaar ben jij op Google?

Hoe zichtbaar ben jij op Google?

Hoe goed ben jij te vinden online? Op welke woorden word jij goed gevonden en zijn dit wel de woorden waar je op gevonden wilt worden? Eerst maar eens op onderzoek uit. Google jouw bedrijfsnaam en jouw eigen naam (zet ook je bedrijfsnaam of je eigen naam tussen...
Durf jij vragen te stellen?

Durf jij vragen te stellen?

Ik ben niet zo goed in vragen stellen, ik wil het vaak alleen doen of alleen oplossen. Daardoor krijg ik ook veel voor elkaar en heb ik bijvoorbeeld in mijn ondernemerschap heel veel geleerd. Ik weet hoe ik een website kan bouwen, bloggen, vloggen, podcasten, foto en...
009 Vibe in Liefde met Arianne van Galen

009 Vibe in Liefde met Arianne van Galen

In de serie Vibe in Liefde praat ik met Arianne van Galen over leven en ondernemen vanuit Tovervloed. Hoe doe je dat? Hoe volg je jouw hart, hoe weet je dat je op het juiste pad zit. Ik ken Arianne al jaren, vanuit een cursus intuïtie die we allebei deden. Toen ik...
Tijd om mijn eigen woorden te kiezen!

Tijd om mijn eigen woorden te kiezen!

Op 5 en 6 juli organiseer ik twee masterclasses over vloggen en website bouwen… Maar opeens bedacht ik me, waarom kies ik voor het woord masterclass? Luister naar mijn inzicht: Dus ik ga lekkere dagjes beginnen om samen aan de slag te gaan, met al die taken waar...