Maandagavond was ik bij Marja Godvliet (bekijk hier ons vibe-interview) voor de workshop Netwerk Activeren – WE Workshop.

De vraag was waar ik het meeste blij van wordt op zakelijk en persoonlijk gebied. Bij mij kwam op verbinding en plezier.

Verbinding met elkaar en mezelf

Verbinding met de ander, maar zeker ook verbinding met mezelf. Wat ik steeds meer merk is dat als ik in goed contact ben met mijn gevoel dan gaan dingen moeiteloos. Dat weet ik wat klopt en wat niet. Dus die verbinding is voor mij essentieel. Op deze manier wil ik ook het liefste de verbinding met anderen aan, want dan klopt het. Dan voel ik echt contact en dat voelt ontzettend waardevol.

Plezier

De afgelopen jaren vond ik het lastig om een nieuwe passie te vinden, om te ontdekken wat ik leuk vind, waar ik plezier aan beleef. En ook al was het lastig, ik ben steeds blijven zoeken naar plezier en passie. Want ik wil het leven vieren, ik wil geen tijd verdoen aan dingen die me geen vreugde geven.

Werk en privé is hetzelfde

Voor mij zit er weinig verschil in mijn werkende leven en mijn privé. Het loopt in elkaar over, mijn werktijden zijn geen dag hetzelfde. Ik ben mijn bedrijf. Soms ingewikkeld omdat mijn bedrijf me persoonlijk kan raken, ik leg alles in mijn werk en als er dus iets mis gaat, dan voel ik dat persoonlijk. Maar ik zou ook niet anders willen,  het geeft me vrijheid en ruimte. Ik kan doen wat ik belangrijk vind en waar ik blij van wordt.

 

Hoe combineer jij werk en privé, waar word jij blij van?

Leuk als je reageert!