Veel gestelde vragen

Hier vind je de meeste gestelde vragen over de VIBE Club, staat je vraag er niet bij, neem dan contact op. 

Wanneer kan ik me aanmelden?

Aanmelden kan vanaf maandag 16 april 2018. De Vibe Club start op in de maand mei officieel. De eerste Vibe in Actie Dag is op dinsdag 15 mei 2018. 

Wat is de minimale periode om lid te worden?

Bij de Vibe club zoeken we vrouwen die willen investeren in zichzelf en een commitment aan willen gaan, vandaar dat de minimale periode dat je lid wordt een half jaar is. Op deze manier kun je alle thema’s door werken en echt resultaat boeken. Na het half jaar mag je per maand opzeggen.

Is de VIBE club alleen voor online ondernemen

Vibe is gericht op online zichtbaar worden. Heb je geen website, doe je niet aan social media, wil je niet bloggen, vloggen of podcasten, dan is de Vibe club geen geschikte club voor jou.

 

Vibe gaat over zichtbaar worden met jouw passie. Als jij echt gaat doen wat je leuk vindt dan wordt ondernemen makkelijk en gaat het moeiteloos.

Is de VIBE club geschikt voor mij als starter?

Natuurlijk, alle cursussen zijn zo geschreven dat iedereen er mee aan de slag kan. Belangrijk is dat je stappen wilt nemen, dat je jouw ondernemerschap serieus wilt aanpakken. Je wilt investeren, naar jezelf kijken, leren en ontwikkelen. Je bent bereid anderen te helpen en staat open voor nieuwe kansen en verbindingen.

 

Ik ben niet technisch / niet zo handig met de computer - kan ik mee doen?

Technisch zijn is niet nodig. Sommige leden zullen sneller door de cursussen heen gaan dan anderen. Maar het is altijd mogelijk, ook als je niet zo handig bent online. Vibe is gericht op makkelijk, snel en effectief zichtbaar worden.

Kan ik mijn abonnement veranderen naar boven of beneden?

In het eerste half jaar heb je een vast lidmaatschap afgenomen. Je kunt altijd losse coachingsgesprekken bijboeken. Na een half jaar mag je elke maand je abonnement naar boven of beneden bijstellen.

 

Belastingvoordeel als ik mee doe?
Jazeker, het is een online cursus en deze mag je van de belasting aftrekken.
Staat jouw vraag er niet bij?

Heb je een andere vraag? Stuur mij een berichtje (zie contact formulier hieronder) en ik antwoord zo snel mogelijk.

 

Een andere vraag?  Of hulp nodig?

Vraag, opmerking, reactie? Stuur een berichtje.

Of stel je vraag via mijn Facebook pagina of de Facebook Vibe Community 

12 + 2 =