Positieve vibe en geweldige ideeën

Als het een dag even tegen zit, of ik mis inspiratie voor mijn onderneming, dan weet ik dat ik terecht kan bij Angèle Bakker. Angèle heeft altijd geweldige ideeën, is een echte verbinder, en heeft ook een enorme dosis positieve vibe om haar heen.

Omdenken en vooruit kijken is samen met haar een eitje!

Angeline Evers

Schat aan ervaring en ontzettend inspirerend

Ik heb het traject ‘leer online coachen voor professionals‘ gevolgd bij Angèle. Het fijne aan Angèle is dat ze ontzettend met je meedenkt. Daar waar ik meer behoefte aan heb, wordt meer aandacht aan besteed dan aan onderdelen waarmee ik al overweg kan. Ook als je zelf niet weet waar je nou precies ondersteuning nodig hebt of waardoor je vastloopt, weet ze exact die vragen te stellen waardoor je het wel gaat zien en verder kan. Ze heeft een schat aan ervaring en deelt deze graag met anderen. Kortom een ontzettend inspirerende vrouw!

Sjoukje Leistra

Prima Coach

Ik heb met het programma ‘Laat jezelf zien met social media’ gevolgd bij Angèle en kon direct aan de slag. Ik heb mijn eerste blog gemaakt, een vlog opgenomen en mijn website met haar tips kunnen verbeteren. Echt top, nogmaals dank, Angèle.

Irene Bex

Snel en zichtbaar resultaat

Angèle geeft je het gevoel dat jij met jouw probleem belangrijk bent. Ze geeft praktische adviezen en voert ze ook als je wilt direct uit. Ze legt dingen duidelijk uit en heeft ons geholpen om onze website meer leesbaar en vindbaar te maken. Ze is snel en houdt van zichtbaar resultaat. Kortom een goede adviseur met een gedegen advies!

Ankie Nooijen

Direct aan de slag gegaan!

 Door het enthousiasme van Angèle ben ik meteen aan de slag gegaan en heb ik in een week tijd mijn website meer op orde, weer het nut ingezien van bloggen, nieuwsbrieven en social media en geleerd hoe ik een webinar kan inzetten. Niet alleen door er kennisvan te nemen, maar vooral door het direct toe te passen en simpelweg te doen. Dank voor de super hands-on handvatten!
Vera Develing

Als je het even niet meer weet bel je gewoon Angèle

..zou een slogan kunnen zijn van de persoon Angèle en haar bedrijf. Wat een inspiratie krijg ik van haar. Ze weet altijd wel een oplossing op zowel een persoonlijk vraag als een website, blog, nieuwsbrief gerelateerde vraag.
Ze is enthousiast, intelligent, intuïtief en daar door stimuleert ze enorm.
Zij heeft mij met mijn rare woordkunsten toch aan het bloggen gekregen.
Ik kan iedereen een samenwerking met Angèle aanraden.

Rosita Belkadi

Simpel, enthousiast, praktisch en persoonlijk

Angèle heeft voor mij een combinatie van unieke talenten. Ze is creatief, intuïtief en technisch! En ze is in staat om haar technische kennis over bijvoorbeeld WordPress, Facebook, zelf vloggen of een podcast maken op een simpele manier over te brengen aan een ‘leek’ zoals ik. Niet alleen simpel, maar ook enthousiasmerend, praktisch en persoonlijk. Precies wat je als ondernemer nodig hebt in de wirwar aan tools en platforms om jezelf zichtbaar te maken! GOUD dus. Ik raad iedereen die (online) meer zichtbaar wil zijn aan om lid te worden van de Vibe club!

Tianne van Woudenberg

Eigenaar Seats2meet Amersfoort CS

Aanstekelijk enthousiasme!

Wat zo leuk is aan Angèle, is dat ze met zoveel aanstekelijk enthousiasme haar eigen ervaring met online zichtbaar worden deelt. En ze weet waar ze het over heeft. Of het nu over webinars gaat of over vloggen of de inzet van social media. Ik help zelf ondernemers ook met online zichtbaarheid en vindbaarheid en ik vind de aanpak van Angèle super!

Haar gratis ‘Laat je zelf zien week’ was naast leerzaam ook lekker hands-on met opdrachten waarmee je direct in actie kwam. Dat is, mijns inziens, haar grootste kracht. Dat ze mensen tot actie beweegt. Als je een vrouwelijke coach bent en zelf ook graag aan de slag wil met online zichtbaarheid, dan moet je zeker met Angèle afspreken. Daar ga je heel veel inspiratie en energie van krijgen!

Cat Colnot

Schrijf ook een testimonial over Angèle?

6 + 11 =