Zo aan het eind van het jaar is het weer tijd om terug te kijken. Als ik terugkijk dan lijkt er niet zoveel te zijn veranderd dit jaar. Maar als ik beter kijk, dan heb ik grote stappen gemaakt.

Vorig jaar heb ik vooruit gekeken naar dit jaar en ik zocht even op wat mijn woorden waren:

Creëren en accepteren

Wow, hoe kloppend, want het eerste half jaar ging vooral over accepteren. Het ging allemaal niet zoals ik wilde, ik was toe aan een volgende stap, aan business opbouwen. Het frustreerde en ik bleef zoeken en ontevreden. Maar ik zag ook dat dit mijn pad was, dat ik juist hier iets in te leren had. En accepteren was hierin de oplossing.

 

Mijn VIBE volgen bij en met Seats2meet Amersfoort

 

Zodra ik kon zien dat het leven loopt zoals het loopt en ik alleen maar mijn eigen flow (VIBE) hoefde te volgen, ging het stromen. Ik weet nog dat het echt begon bij Seats2meet Amersfoort. Ik zat aan de lunch en zag het bordje ‘host gevraagd’ staan. Ik wilde me meer op Amersfoort richten en dit leek me een uitstekende kans. Ik ging in gesprek met Tianne, werd host en vervolgens ging het stromen en ben ik sindsdien nog veel meer dingen aan het doen bij en met Seats2meet Amersfoort.

 

Cursus gestart vanuit gevoel, terwijl verstand het afkeurt

 

Maar ook de keuze om een cursus bij Rosita Belkadi te gaan doen was er één dit zo ontzettend klopte. Al wist ik tot aan de dag dat het begon echt niet wat ik daar ging doen. Ik wilde geen medium worden en had ook niet het gevoel dat ik enige talent had. Maar nu 5 cursusdagen verder heb ik zoveel meer verbinding met mijn gevoel en mijn intuïtie. Die keuze om de cursus te doen was echt uit gevoel, mijn verstand heeft me duizenden keren er vanaf willen praten. Maar toch voelde ik dat ik iets te leren had.

Wat is gevoel en intuïtie toch een prachtige richtingaanwijzer.

 

Community en business opstarten door mijn VIBE te volgen

 

De laatste maanden is het creëren echt begonnen. Samen met Tianne van Seats2meet Amersfoort gaan we een community opstarten voor bewuste vrouwen die willen ondernemen vanuit gevoel en intuïtie. Maar die ook graag samen willen ondernemen, inspireren en zichtbaar worden. Zowel persoonlijke als zakelijke groei, zoals het bij jou klopt. Niet alleen een community waar je gelijkgestemden en inspiratie vindt, maar waar je echt met jouw taken aan de slag gaat. Slimmer en effectiever werken en zichtbaar worden.

Het wordt tijd om in het licht te gaan staan!

 

Ik heb zoveel zin 2018! Ik hoop je (weer) te ontmoeten

Een groot dank je wel voor iedereen die van betekenis is geweest het afgelopen jaar!