Video is hot! Er worden grote persoonlijke successen geboekt via Youtube en Facebook Live. Zie jij dat ook? En wil jij ook vloggen, maar weet je niet hoe en waar te beginnen? Het is niet zo moeilijk. En je hebt al alles wat je nodig hebt om te starten: je smartphone en een goed verhaal.

De kunst is om het nu echt te gaan doen!

 

Na de masterclass weet je:

 • Waarom vloggen werkt
 • Wat je nodig hebt
 • Waar je inspiratie vandaan haalt
 • Hoe je een sterke titel maakt
 • Wat een goede voorbereiding is
 • Hoe je de video maakt
 • Hoe je de video eenvoudig bewerkt
 • Hoe je jouw video’s op Youtube plaatst
 • Hoe je jouw persoonlijke succes een boost geeft

Aan het eind van de dag heb je jouw eerste vlog gemaakt! 

 

Programma Masterclass Laat jezelf zien met Vloggen

Deze dag zal vooral in het teken staan van zelf dingen doen. Kennis over vloggen kun je overal op internet vinden, maar hoe ga je zelf aan de slag.

 

Wat moet je weten over Vloggen

Waarom zou je gaan vloggen, past vloggen bij jou en wat heb je nodig om te kunnen starten?

 

Inspiratie

Waar haal je de inspiratie vandaan? We gaan elkaar hierbij helpen! We brainstormen met de groep over elke deelnemer, waar kan hij of zij over vloggen. Op deze manier heb je binnen korte tijd een lijst met onderwerpen waarover jij kan vloggen.

 

Voorbereiding

Simpel en effectief voorbereiden, geen lange teksten uitschrijven, maar gewoon simpel en snel een opzet maken voor je vlog.

 

Vloggen

Zelf aan de slag. Er is een kantoor waar je een videocamera en microfoon kunt gebruiken. Je kunt ook zelf aan de slag met je smartphone en selfiestick/statief. Je gaat jouw eerste vlog maken, je kiest zelf wat voor soort vlog je wilt opnemen. Dit kan gaan over:

 1. Introductievideo over jou en je bedrijf
 2. Video over jouw product of dienst
 3. Video over een probleem van jouw doelgroep
 4. Video over de oplossing van jouw product of dienst

 

Video bewerken

Het is handig als je zelf de basisbewerkingen voor je vlog kan doen. Je krijgt een korte uitleg over hoe je jouw video kunt bewerken met Videopad (gratis programma voor zowel Apple als Windows). Vervolgens ga je jouw eigen video bewerken.

 

Jouw vlog online en promoten

Hoe zet je jouw vlog online, welke mogelijkheden zijn er en waar moet je opletten. Het promoten van je vlog, de do’s en don’ts en de mogelijkheden.

 

De masterclass wordt gegeven door Angèle Bakker

Angèle geeft al vanaf 2006 webinars en is inmiddels ook een zeer actief vlogger. Ze heeft veel ervaring met het geven van webinars, het maken van instructievideo’s, het houden en publiceren van interviews en persoonlijke vlogs. De kracht van Angèle is om jou in actie te zetten. Zij geeft je dat steuntje in de rug om nu echt aan de slag te gaan met vloggen. Maak die mooie stap en kom in beweging!

Praktisch

Datum:  Donderdag 5 juli 2018

Tijd: 10.00u – 17.00u

Plaats: Seats2meet Amersfoort CS

Kosten: € 79,00 – Tijdelijke BONUS: Cursus Laat jezelf zien met Vloggen twv € 67,00.