Na het Vibe interview met  Simone Haenen kletsten we nog even door. Ik vertelde over mijn plannen voor de Vibe club en dat ik het spannend vind om echt te beginnen. Ik voel de druk van klanten vinden en daar wil ik juist los van komen.

Ik verval steeds weer in het moeten presteren, het willen controleren en dit leidt altijd tot een gevoel van nooit goed genoeg.

 

Ik ben mijn eigen klant

Dat is wat Simone tegen me zei… en die kwam binnen. Zo ben ik ook met Nooitmeeropdieet begonnen, ik had zelf een probleem met eten en zag dat er een oplossing was. Door deze door te geven heb ik zelf ook heel veel geleerd. En ook nu zie ik dat ik graag stappen wil nemen, maar niet alleen, veel meer samen met andere ondernemende en inspirerende vrouwen. Ik wil een stok achter de deur. Maar ook plezier en genieten. Dus dat is wat ik ga doen en organiseren.

 

Vind het leuk

Als ik het zelf leuk vind dan trekt dit vanzelf mensen aan die dit ook leuk vinden. Dus ik ga gewoon dingen organiseren en neer zetten waar ik blij van word. Ik weet dit al zo lang en ik heb dit al zo vaak tegen mezelf gezegd. En toch… verval ik steeds weer in ‘moeten’. Het gevoel dat het nu toch echt tijd is om te starten, dat ik te lang tijd heb genomen om dingen uit te zoeken en ga zo maar door… Die kritische stem van mij is regelmatig veel te sterk aanwezig.

 

Vibe club

Binnenkort start de Vibe Club voor ondernemende bewuste vrouwen die meer zichtbaar willen worden online en in actie willen komen.

We gaan aan de slag met thema’s als website, bloggen, vloggen,  podcasten, social media en nog veel meer. Samen aan de slag, inspireren, helpen, ondersteunen, werk uitbesteden aan elkaar.

Maar ook samen organiseren van verdiepende workshops en evenementen, bij Seats2meet Amersfoort.

Ik heb er super veel zin in.

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van de Vibe club?

 

Meld je aan bij de FB Vibe community of voor de nieuwsbrief