Poeh, ik voel het kriebelen, ik vind het spannend. Mijn nieuwe bedrijf begint nu echt vorm aan te nemen. Niet alleen in mijn gedachten, maar ook concreet. Nieuwe naam,  Vibe club, nieuwe vormgeving, nieuwe cursussen. Er staan inmiddels al 5 nieuwe cursussen klaar. Maar dit was allemaal op de achtergrond. Nu wordt het tijd om zichtbaar te worden. En dat is toch weer spannend…

Ik bouw mijn nieuwe bedrijf op zoals ik dit ook met Nooitmeeropdieet heb gedaan, vanuit mijn eigen ervaring. Ze zeggen wel eens je ben zelf je ideale klant. Voor mij klopt dit, want waar ik tegen aanloop hebben ook veel anderen last van.

Zo ben ik deze week begonnen met het geven van de challenge Afkicken van je smartphone. Ik had zelf last van mijn smartphone gebruik. Zo vaak zag ik mezelf weer met mijn telefoon in mijn hand, om wat te doen? Het leidde me af, ik had weinig focus en was ontevreden. Tijd om af te kicken. Super gaaf dat nu ruim 50 mensen met me mee doen.

Een drempel nemen om zichtbaar te worden

Ik voel dat het spannend is om mijn nieuwe bedrijf neer te zetten. Naar buiten te komen, mezelf te laten zien. Ik heb de neiging om uit te stellen. Dus ga ik mezelf een deadline opleggen, dat helpt om ook echt te starten. Ook deze blog stimuleert om te beginnen. Ik ben super enthousiast over het idee, want het gaat juist over zichtbaarheid en de dingen doen die moeten gebeuren.

Ik zie zoveel vrouwen alleen struggelen, ze weten dat ze bepaalde taken moeten doen, maar ze komen er niet aan toe of ze weten niet hoe. Ondernemen is zichtbaar worden, jezelf laten zien. Samen is dan zoveel makkelijker.

Laten we het samen doen en leuk hebben

In de VIBE club ga ik vrouwelijke ondernemers helpen om in ACTIE te komen, met hun VIBE. We gaan aan de slag met taken die moeten gebeuren, maar die soms lastig zijn. Denk aan je website updaten (of bouwen), bloggen, vloggen, podcasten en social media. Maar er komen ook onderwerpen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Want als je dichtbij jezelf blijft, doet wat je leuk vindt dan wordt marketing en ondernemen zoveel leuker en makkelijker.