In de serie GRATIS fitness in Utrecht 

Sportcity De BiltNa een aantal gratis dagpassen te hebben aangevraagd, was sportcity de eerste die mij belde. Ik kon gelijk de volgende dag komen en had een afspraak met een trainer die me zou rondleiden.

Bij binnenkomst hiernaar gevraagd, werd verteld dat ik me kon omkleden en me kon melden bij de trainer in de fitness. Dus doorgelopen…maar waar was de kleedkamer voor de dames? Zag wat mensen ergens vandaan komen, maar dat waren mannen. Ging er vanuit dat daar ook de vrouwenkleedkamer was. Was me uiteindelijk al aan het omkleden in de mannenkleedkamer…zo bleek J. Een aardig sporter wees me de vrouwenkleedkamer.

In de fitnessruimte was de trainer bezig met de buikspieroefeningen, dus zelf op een fiets gaan zitten. Toen hij klaar was, hem aangesproken. Hij gaf geen rondleiding en ik kon gewoon lekker gaan sporten.

Ook hier kon ik na afloop gewoon naar huis, niemand die mij vroeg hoe ik het vond en of dat ik misschien lid wilde worden. Maar ik werd de volgende dag gebeld hoe ik het had gevonden. Dus alsnog prima!

 

Pluspunten:

Grote ruimte

Elk uur mogelijkheid mee te doen met buikspieroefeningen

Veel extra dingen (oa kinderopvang en zwemmen)

 

Minpunten:

Wisselde fitnessapparaten, sommige met scherm/tv, andere niet

Geen bewegwijzering naar kleedkamers

 

 Vraag gratis dagpas aan!