Ik ben aan het werk tijdens Work & Connect bij Seats2meet Amersfoort CS. De derde keer dat we dit organiseren en wat ben ik dankbaar hoe het gaat. We zijn vandaag met 13 vrouwen, toevallig allemaal vrouwen. En de sfeer is geweldig. Bijzondere vrouwen, met bijzondere bedrijven en passies. Zo ontstaan er ook mooie gesprekken en nieuwe ideeën.

 

Voelen dat het klopt

Wat heerlijk is het om te voelen dat iets klopt. Ik ben ruim anderhalf jaar bezig geweest met dit concept. Het lukte niet om het neer te zetten op een manier die ik voor ogen had en nu zie het ontstaan zoals ik het ooit had bedacht. En het voelt beter dan dit, omdat het nu gedragen is door Seats2meet en samen met Gitte. Ik hoef het niet alleen te doen en ik hoef ook niet mijn best te doen.

 

Trekken en duwen werkt niet

Dat is nieuw, maar dit is wel wat ik steeds heb gevoeld. Als ik doe wat klopt dan gaan dingen moeiteloos. Ik heb de neiging om veel te veel te trekken en te duwen aan ideeën die ik zelf geweldig vind. Maar soms is het nog niet de tijd of is er iets anders waarom het niet loopt.

In verbinding met mezelf en mijn intuïtie

Het valt me nog steeds niet mee om dingen te laten ontstaan, maar ik zie dat dit de manier is waarop ik wil leven en werken. Ik wil dichtbij mezelf blijven, voelen wat klopt voor mij, in verbinding zijn met mijn gevoel en intuïtie. Voor mij is dit nog niet iets wat ik automatisch doe, mijn automatisch neiging is in de doe-modus te gaan en veel vanuit mijn hoofd te doen. Het helpt om me hiervan bewust te zijn en tijd en ruimte te maken voor mezelf, om te voelen wat klopt.

Ik ga lekker door met leven op gevoel en verbinden met mooie mensen om me heen. Leuk als je ook een keer komt co-werken bij Work & Connect.