Wil jij leren podcasten?

Steeds meer mensen luisteren naar podcasts, ze luisteren bewust en lang, vaak tijdens andere activiteiten als sporten, reizen of huishoudelijke taken.  Tijd om jezelf en je bedrijf te laten horen!

Ik leer je simpel en snel alles wat je moet weten over podcasten.

Podcast Cursus met coaching:

  • Online cursus; incl. audio en video
  • Drie coachingsgesprekken (30-45  min)
  • Podcast-interview
  • Jouw eigen podcastkanaal

Podcast om te leren podcasten

Spotify_Vibe podcast Angele Bakker
itunes vibe podcast Angele bakker
Podcast alles wat je moet weten

Al mijn podcasts

Fix jezelf Podcast met Rosita Belkadi en Angele Bakker

Fix jezelf is een podcast van Rosita Belkadi en Angele Bakker. Zij gaan op onderzoek uit of je jezelf kunt fixen. Iedereen lijkt op zoek naar beter, fijner en meer. Maar wat helpt nou echt, zijn er snelle en makkelijke manier om gelukkiger te worden? Rosita en Angele gaan het ontdekken, wil je ook dat ze jouw dienst, tool of idee proberen, neem contact op via: www.fixjezelf.nl.

Luister via Spotify of Itunes

Podcast soulful ondernemen

Tijd om jouw bedrijf op te bouwen op een echte en authentieke manier. Geen loze beloftes; omzet verdubbelen, in één jaar miljonair, enzovoort… Maar je stimuleren om het op jouw manier te doen, jou een zetje te geven om het echt te doen en je te helpen als je het even niet meer weet.

Luister via Spotify of Itunes .

 

Work Vibe podcast over starten van eigen bedrijf

Podcast over het starten en groeien van jouw bedrijf.
Jet Brinkman en Angele Bakker praten samen over alle dingen waar je tegen aanloopt als je net start met je eigen bedrijf, maar ook hoe je jouw bedrijf laat groeien en jouw vibe/weg blijft volgen.

Te beluisteren, via Hearthis, Spotify of Itunes.

Subscribe on Android

Podcast Vibes Ontdek hoe je simpel en snel kunt starten met podcasten

Ontdek hoe je simpel en snel kunt starten met podcasten. Podcast met tips en trucs over podcasten. Interviews met podcasters over onder andere hoe ze zijn begonnen, waar ze inspiratie vandaan halen en handige adviezen. 

Te beluisteren, via Hearthis, Spotify of Itunes.

Subscribe on Android

Spiritime met Rosita Belkadi en Angele Bakkere

Spiritime is elke week live op Facebook. Ik ga in gesprek met Rosita Belkadi over onderwerpen die ons bezighouden. Over persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit, liefde, ondernemen, marketing, jezelf laten zien en nog veel meer.  

Te beluisteren via HearthisSpotify of Itunes.

Subscribe on Android

Vibe in Actie podcastserie Angele Bakker

In de podcast serie Vibe in Actie praat ik over  zaken waar ik tegen aanloop, me druk over maak of blij van word. Ik ga ook in gesprek met anderen over alles wat me bezighoudt (met name over ondernemerschap, (persoonlijke) effectiviteit en slimmer werken). 

Te beluisteren via Hearthis.at (ook als app op je telefoon), Spotify of via Itunes.

Subscribe on Android

Vibe podcast serie Vibe in Crisis

Interviews met inspirerende ondernemers/mensen over je vibe volgen in crisistijd. Hoe doe je dat? Ga je in de actie of juit in stilstand? Maak je je zorgen of zie je kansen?

Te beluisteren via Hearthis, Spotify of Itunes.

Subscribe on Android

Vibe podcast serie Vibe interviews

In deze Vibe video serie interview ik mensen over deze onderwerpen. Ik ben benieuwd waar mensen hun inspiratie vandaan halen, hoe ze hun passie volgen en op hun pad blijven.

Te beluisteren via Hearthis, Spotify of Itunes.

Subscribe on Android

Podcast alles wat je moet weten

Podcast tips

podcast bob Audiocollectief Schik

Podcast Bob

De 6-delige podcast Bob is het verhaal van de fragiele 84-jarige Elisa, die sinds kort alleen nog maar kan praten over haar oude jeugdliefde en het kind dat zij gedwongen heeft moeten afstaan aan een klooster. Mirke, Nele en Siona gaan op zoek naar de waarheid. Is Bob een levensgroot geheim dat ze haar hele leven met zich mee heeft gedragen, of de fantasie van een dementerende vrouw?

Podcast dying for sex

Dying for sex

Over de terminaal zieke Molly, die na jaren van een seksloos huwelijk besluit om haar seksleven nieuw leven in te blazen. Samen met haar beste vriendin Nikki gaat ze op zoek naar avontuur, en dat leidt tot een aantal onverwachte en soms hilarische situaties. Over vriendschap, seksualiteit en sterfelijkheid en over een vrouw die ervoor kiest om ten volle te leven in de tijd die haar nog rest.

El Tarangu podcast audiocollectief schik

El Tarangu

Over het waargebeurde verhaal van de Spaanse wielrenner José Manuel Fuente, bijgenaamd “El Tarangu”. Fuente was een getalenteerde en succesvolle renner, maar had ook een duister verleden vol geweld en drugs. Na zijn pensioen verdween hij uit de schijnwerpers en leidde hij een teruggetrokken leven, tot hij in 1996 op mysterieuze wijze verdween. 

Een soort god podcast

Een soort god

Over de beruchte Nederlandse sekteleider en veroordeelde crimineel Sipke Vrieswijk. De podcast onderzoekt hoe Vrieswijk erin slaagde om tientallen volgelingen aan zich te binden en hoe hij uiteindelijk werd ontmaskerd en veroordeeld voor onder meer verkrachting en geweldpleging. Het resultaat is een fascinerende en soms verontrustende kijk op de dynamiek van sektes en de duistere kanten van menselijk gedrag.

Podcast Sorry voor mijn broertje

Sorry voor mijn broertje

De broers Nabil en Nahib vluchten op jonge leeftijd met hun familie voor de oorlog in hun vaderland Afghanistan. Na een barre reis komen ze aan in Nederland. Daar vindt de ene broer een goede opleiding en baan; de ander belandt in de jeugdgevangenis. Hoe kan het dat de ene broer een toonbeeld wordt van zijn generatie, en de ander een schrikbeeld?’

Podcast Laura H

Laura H

In de zomer van 2016 wordt buiten het kalifaat van Islamitische Staat een jonge vrouw aangetroffen, rennend door de woestijn met twee kleine kinderen. Ze heet Laura, zegt ze, en ze komt uit ‘Sweet Lake City’. Ze is ontsnapt, huilt, wil naar huis. Terug naar Zoetermeer. Gemaakt door  SCHIK, bekend van ‘Bob’. 

In de ban van Rian Podcast

In de ban van Rian

Rian van Rijbroek is een zelfbenoemde cybersecurity expert die in opspraak raakte vanwege haar dubieuze activiteiten. De podcast onderzoekt hoe Van Rijbroek erin slaagde om invloedrijke personen te overtuigen van haar expertise en hoe ze uiteindelijk ten val kwam. Het resultaat is een intrigerend verhaal over de duistere kanten van de cybersecuritywereld en de menselijke drang naar erkenning en macht.

Nog meer tips

OpenEind – Hoe is het mogelijk dat mensen vermist raken.

Op hoop van zegen – Onderzoek naar Frontrunners Ministries over genezingsdiensten.

Mijn kind, de moordernaar – Wat als iemand uit je gezin blijkt een moordenaar te zijn.

Klappen – Willem werd zwaar mishandeld toen hij 13 was, hij gaat op zoek naar de daders en wil met ze in gesprek.

De dag dat alles anders werd – Erik Kuperus praat met mensen waarop een gebeurtenis ervoor zorgde dat alles anders werd.