Ik heb Patrick Kicken geïnterviewd, luister hier naar mijn 50e interview, na ons interview hebben we de rollen omgedraaid. Patrick interviewde mij, verrassend genoeg begon hij over afvallen en diëten. En daarna gingen we verder over zingeving en wat is nou succes.

We praten over van alles onder anderen over; Wat brengt non-dualiteit mij? Hoe leef ik mijn leven. Hoe vind ik mijn vibe? Waar zit energie op? Over andere geldstromen creëren. Maar ook over authenticiteit, uiterlijk, over maskers, over stress, over mijn interviews en nog veel meer.

Patrick heeft de kwaliteit om mooie vragen te stellen, waardoor het ook een open en eerlijk gesprek is geworden. Spannend om dit te delen.

Meer over Patrick

Klik hier voor de website van Patrick. Volg Patrick via Facebook of Linkedin.

Op de pagina VIBE vind je alle andere interviews. De video’s zijn ook te zien via het Youtube kanaal en de audio bestanden vind je terug op Hearthis.at. De vibe interviews en de podcast vibe in actie zijn ook te beluisteren via Itunes