Soulplan Reading door Marieke van Middendorp

Eind juni had ik een soulplan reading bij Marieke, ik blijf struggelen met mijn pad en vooral met keuzes maken. Dus Rosita adviseerde me eens bij Marieke langs te gaan. Aan de hand van mijn volledige naam maakte zij mijn soulplan. Hoe bijzonder dat zij zo treffend kon aangeven hoe ik me voel, wat mijn uitdagingen en talenten zijn en wat mij kan helpen op mijn pad.

 

Gelijk gestemden samenbrengen

Het was vooral ook een bevestiging van mijn weg, van de keuzes die ik heb gemaakt. Het was fijn te horen dat mijn uitdaging is om gelijkgestemden samen te brengen, verbinding te creëren en mensen bij elkaar te brengen. Netwerken blijkt zowel een talent als een uitdaging en dat is precies hoe ik het voel. Ik vind het ontzettend moeilijk om een eerste contact te maken, maar als die eerste zin is gezegd, dat is de drempel weg en vind ik het heel makkelijk.

 

Soms even uit de situatie stappen

Ik ben iemand die beide kanten ziet, ik heb een eigen manier van kijken en ik kan ook mezelf zien in een situatie. Dit kan me helpen om in lastige situaties er even uit te stappen en te zien wat er met me gebeurd. Ik wil ook controle en dat zit me nogal eens in de weg. Ik wil inspireren vanuit mijn hart, dat klopt en ik voel dat ik met VIBE op het goede pad zit.

 

Teveel ideeën, geen focus en niet afmaken

Ik loop over van de ideeën en in mijn enthousiasme start ik, maar maak ik dingen regelmatig niet af. Dat frustreert. Het is belangrijk voor mij om focus te houden. Als ik me sterk voel en contact heb met mijn gevoel dan kan ik heel gemakkelijk beslissingen nemen. Maar als ik wiebelig ben dan verstop ik mezelf. Ik zoek dan isolement, maar aan de andere kant ben ik ook op zoek naar verbinding. Communicatie is dan de sleutel en vooral mijn gevoel tonen. Dat blijft een uitdaging.

 

Simpel uitleggen

Uit het soulplan blijkt ook dat mijn ideeën anderen versterken, ik inspireer anderen met mijn openheid en vriendelijkheid. Mijn talent is dat ik systemen die al bestaan helder kan maken, ik kan dingen simpel uitleggen.

 

Hoofd en gevoel combineren

Ik heb een analytisch en logisch hoofd, ik heb een magisch hoofd voor ideeën en strategieën. Ik ga soms gewoon te snel… Maar las ik mijn gevoel kan combineren met mijn hoofd dan is het GOUD. Hoe ik dit moet doen, dat gaat mijn gevoel me vertellen.

 

Spiritueel – ik?

Het blijkt dat ik van  jongs af aan al spirituele ervaringen heb gehad, ik kan me hier weinig van herinneren, ik had wel mijn eigen fantasiewereld waar ik me heerlijk in voelde.

 

Willen winnen 🙂

Hoe treffend was ook de winnaarsmentaliteit die uit het soulplan naar voren komt. Deze gebruik ik ook naar mezelf, ik wil het gelijk goed doen. Het fanatisme zit me dus ook in de weg en maakt dat ik soms mijn gevoel niet goed kan voelen.

 

Ik heb stress en emoties nodig om ergens te komen, dit is wie ik ben en dit is groeien.

Dit was wel een eyeopener, want ik vind het vervelend als het niet lukt of als ik niet weet hoe nu verder, maar dat hoort er dus gewoon bij.

 

Mijn eigen pad volgen en soms even een pas op de plaats

De essentie voor mij is om het op mijn eigen manier te doen. Als ik (het) nog niet goed voel, het dan even te laten. Want ik weet wanneer het echt klopt en dan kan ik ook snel en grote stappen nemen. Ik wil mijn eigen pad volgen, in mijn eigen kracht geloven en deze neer zetten.

Hoog tijd om mijn eigen licht volledig aan te zetten!

 

soulplan marieke van middendorp

 

En daar hoort het delen van deze reading ook bij!

Marieke bedankt!

Wil je ook zo’n gave reading?

Neem contact op met Marieke via Soulplan.nl