Afgelopen woensdag hadden we een inspirerende bijeenkomst met alle mensen van Soul Connect.

Aan het eind deden we een durftevragen sessie over de marketing. Bij het woord marketing merk ik dat mijn energie gelijk inzakt.

  • Waarom vind ik marketing zo ingewikkeld?
  • Wat betekent marketing voor mij?

Waarom is het zo lastig om mijn activiteiten in de markt te zetten. Erik schreef er een mooi stuk over op Linkedin.

Soul Connect netwerk event verbinding marketing

Doe maar normaal

Waarom vind ik het lastig om te zeggen dat ik een geweldig event aan het organiseren ben, waarom denk ik dan gelijk…’nou, niet overdrijven hoor, doe maar normaal’. Ik kan heel goed reclame maken voor anderen, maar zodra het over mezelf gaat houd ik het klein. Wat een onzin!

Enthousiasme delen

Tijd om te om te draaien, want ik voelde woensdag dat het een geweldig event gaat worden, los van het aantal deelnemers. We hadden nu al zoveel lol en ik kreeg zoveel inspiratie dat ik ook echt voelde dat deelnemers echt iets missen als ze er niet bij zijn. En hoe simpel is het dan om gewoon mijn enthousiasme te delen.

Geef je kritische stem een accent

In de podcast die ik daarna met Erik opnam, gaf hij mij de tip om dat kritische stemmetje een accent te geven, die van mij krijgt het accent van Truus de Mier. Ik ga dus gewoon roepen wat een geweldig event we gaan neerzetten op vrijdag 17 februari bij en ism. Seats2meet Amersfoot CS.

Marketing Soul Connect netwerkeventTruus de mier

Hier wil je bij zijn!

Soul:Connect

Vrijdag 17 februari 2023 van 13.30u – 18.00u

Meer info en aanmelden